1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ANNE İÇİN, EN BÜYÜK CEZA!
ANNE İÇİN, EN BÜYÜK CEZA!

ANNE İÇİN, EN BÜYÜK CEZA!

Çocuğundan iki yıl ayrı kalacak...

A+A-

 

Gazimağusa’ya bağlı Paşaköy’de 2 Temmuz 2014 tarihinde tasarrufunda 94 gram “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde ile yakalanan Mehtap Özer’in davası dün sonuçlandı.
Gazimağusa Ağır Ceza Mahkeme Heyeti adına kararı okuyan Mesut Mesutoğlu, sanığın işlemiş olduğu suçun 18 yıla kadar hapislik öngörecek kadar ciddi ve vahim bir suç olduğunu belirtti. “Sentetik cannabinoid”’in uyuşturucu türlerinin en tehlikelilerinden olduğunu ve bağımlılık yaptığını kaydeden Mesutoğlu,  94 gram uyuşturucu maddenin asla küçümsenemeyecek bir miktar olduğuna işaret etti.  


Toplum sağlığını tehdit eden uyuşturucu suçlarına karşı mahkemelerin caydırıcı ve ibret verici cezalar vermesi gerekliliğinin kaçınılmaz olduğunu vurgulayan Mesutoğlu, sanığın soruşturma süresince uyuşturucu maddeyi kimden, ne amaçla aldığını söylemeyerek polise yardımcı olmadığını dile getirdi. Sanığın 8 yaşında bir çocuğu olmasını ve diğer hafifletici nedenleri de sanık lehine değerlendirdiklerini belirten Mesutoğlu, sanık Mehtap Özer’i 2 yıl hapse mahkum ettiklerini açıkladı.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.