1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. ANNELER GEZİ PARKI'NDA
ANNELER GEZİ PARKI'NDA

ANNELER GEZİ PARKI'NDA

Gezi Parkı eylemlerine anneler de destek verdi. 'Abdullah Cömert çocuğumuzdur' diyerek Gezi Parkı'na giren anneler el ele tutuşarak insan zinciri oluşturdular

A+A-

Gezi Parkı eylemlerinin 17. gününde Vali Hüseyin Mutlu'nun 'Çocuklarınızı eve çağırın' diyerek seslendiği anneler de parka  gelerek eylemlere destek verdi.
Gezi Parkı eylemleri sırasında hayatını kaybeden 'Abdullah Cömert çocuğumuzdur' diyerek alana giren anneler daha sonra el ele tutuşarak insan zinciri oluşturdu.
Gezi Parkı'na gelen anneler daha sonra çocuklarının burada olduğunu ve kendilerinin de direnişe destek olduklarını açıkladı.

Piyanist Davide Martello piyanosuyla Taksim Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı yanında göstericilere ve vatandaşları konser verdi. Yoğun bir izleyici kitlesinin izlediği sanatçı  Alman besteci Beethoven'in eserini ve bazı klasik müzikleri seslendirdi. Davide Martello’nun etrafında toplanan eylemciler konser sırasında oldukça keyifli anlar yaşadı.

YATSI EZANINDA KONSERE ARA VERİLDİ
Sanatçının 'Çav Bella' isimli şarkıyı çalması heykelin etrafındaki eylemciler tarafından yoğun alkış aldı. Piyano konserine Yatsı ezanı nedeniyle verilen aranın ardından devam ediliyor. Konserde zaman zaman bazı eylemciler de piyano çalıyor

 

Kaynak:Milliyet

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.