1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ANNELER GÜNÜ’NE HAZIR HALE GETİRİLDİ
ANNELER GÜNÜ’NE HAZIR HALE GETİRİLDİ

ANNELER GÜNÜ’NE HAZIR HALE GETİRİLDİ

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Anneler Günü’nde yapılacak kabir ziyaretleri için Lefkoşa Mezarlığı’ndaki yoğunlaştırılmış çalışmaları tamamladı.

A+A-

Vatandaşların büyük önem verdiği bu günde sevdiklerini anmak için Lefkoşa Mezarlığı’na gideceklerin rahat ve temiz bir ortamda bulunabilmesi adına geçtiğimiz haftalarda diğer bazı belediyelerden de takviyeler alarak başlatılan temizlik çalışmaları bugün itibarı ile tamamlanırken, mezarlık alanı kuru otlar ve çöplerden arındırıldı.

15 YENİ ÇEŞME TAKILDI

LTB Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, vatandaşlardan kaybettikleri yakınlarının mezarlarının iç kısımlarının bakımı konusunda duyarlı olunması istenirken, mezarlığa 15 yeni çeşme takıldığı ve Anneler Günü’nde vatandaşların kabirlerin bakımı ve sulanması için buralardan su kullanımında bulunabileceği kaydedildi.

ZABITALAR SEYYAR ÇİÇEK SATIŞINA ENGEL OLACAK

Seyyar satış konusunda da hassas bir duruş sergileyen LTB, mezarlık içinde ve çevresinde seyyar çiçek satışı yapan kişilere de göz açtırmayacak.

Bu kapsamda zabıta ekipleri haksız kazanç sağlanmasına müsaade etmeyecek ve bu şekilde çiçek satışı yapacak kişiler hakkında işlem başlatacak.

 

Kaynak: TAK

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.