1. HABERLER

  2. SAĞLIK

  3. Anneler yanlış bebek bezi kullanıyor
Anneler yanlış bebek bezi kullanıyor

Anneler yanlış bebek bezi kullanıyor

Anneler yanlış bebek bezi kullanıyor

A+A-

Vip Uluslar arası Araştırmalar ve Test Merkezi’nin Anne ve bebekler üzerinde yaptığı araştırma sonucuna göre anneler genellikle yanlış bebek bezi kullanıyor.

Vip Uluslararası Araştırmalar ve Test Merkezi’nin anne ve bebekler üzerinde yaptığı araştırma sonucuna göre anneler genellikle yanlış beden bebek bezi kullanıyor. Araştırma sonucu şu şekilde:

"Tüm gelir düzeylerindeki ailelerde anneler ile görüşülmüş olup, gelir düzeyi  düşük anneler’in   (C2-D Sosyal sınıfı) % 60’ının  bebeklerinde yanlış beden bebek bezi  kullandığı sonucu ortaya çıkmıştır.

Araştırma sonucuna göre düşük gelirli annelerin bebek bezinde tasarruf etmek için olması gerekenden daha büyük bez kullandıkları  bununda sızıntıya neden olarak daha fazla bez kullanmalarına yol açtığı tespit edilmiştir.Sonuç olarak tasarruf etmek için daha büyük bez kullanmalarının daha fazla tüketime ve daha fazla para harcamalarına neden olduğu gözlenmiştir.

Ayrıca yine bazı düşük gelirli ailelerde annelerin  bebek bezlerini bakkallardan  tek tek ,tane ile  aldığı da  gözlenmiştir.”
 

Pembenar

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.