1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ANNELİK BÖYLE BİR DUYGU!
ANNELİK BÖYLE BİR DUYGU!

ANNELİK BÖYLE BİR DUYGU!

Son anına kadar;

A+A-

Spastik Özürlüler Derneği eski Başkanı ve Lefkoşa’da faaliyet gösteren Mr.Bob’s Cafe’nin sahibi Özkan Ereksen’in kardeşi Sevilay Özkaraşahin önceki gün 62 yaşında hayatını kaybetti.

Lefkoşalı olan Sevilay Özkaraşahin, Spastik Özürlüler Derneği Başkanılığı görevini, 2 ay önce Güliz Kaner’e devretmişti.

Rahatsızlığına teşhis konulamadığını söyleyen yakınları,10 gün boyunca hastahanede yattığını ve hastanede yaşamını kaybettiğini ifade etti.  Cenazede Özkaraşahin’in yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

Kızını düşünüyordu

Cenazede konuşan Spastik Özürlüler Derneği Başkanı Güliz Kaner, Sevilay Özkaraşahin’in bağışıklık sistemi ele geçiren bir virüsün, bütün organlarının iflasına neden olduğunu söyledi. Kaner, Özkaraşahin’e farklı teşhisler konulduğunu fakat bağışıklık sistemini çökerten virüsün tam olarak ne olduğunun anlaşılmadığını belirtti.

Güliz Kaner, “Onun en büyük korkusu buydu. Ben ölürsem kızım ne olacak diye, çünkü kendi kızı da engelliydi. Annelerin gözbebeği olan evlatlar için, Sevilay gibi anneler de mücadele veriyor. Spastikleri Koruma Derneği Başkanıydı ve Aralık ayında bu görevi bana devretmişti’’ dedi.

Sevilay Özkaraşahin, dün İsmail Safa Camisi’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin gözyaşları arasında Lefkoşa Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.