1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. 'ANNEM BANA ÇOK KIZDI!'
'ANNEM BANA ÇOK KIZDI!'

'ANNEM BANA ÇOK KIZDI!'

Tuğba Özay çok konuşulacak açıklamalar yaptı…

A+A-

Tuğba Özay konuk olduğu Söylemezsem Olmaz programında çok konuşulacak açıklamalar yaptı…

Geçtiğimiz günlerde giydiği transparan kıyafetle dikkatleri üzerine çeken Özay “O geceden sonra annem bana çok kızdı.” dedi…İtalyan eşi Ludoviç Fattizzo ile boşanacakları iddia edilen Özay, ayrılık haberlerine canlı yayında açıklık getirdi.

Tuğba Özay’ın açıklamaları şöyle;
 
”ANNEM BANA ÇOK KIZDI”
 
Ben aldığım kararlarda ve attığım adımlarda ailemi düşünüyorum. O kıyafet dünyaca ünlü bir tasarımcıya ait ve bana eşimin hediyesi. O geceden sonra annemle çok büyük bir kriz yaşadım ve kendisi bana çok kızdı. O gece ışığın azizliğine uğradık. O kıyafet o kadar abartılacak bir kıyafet değildi… Annemi üzdüğüm için ben de çok üzüldüm. İstanbul’u terk ettim, 1-2 gün çiftliğe kapadım kendimi.
”EŞİMLE TELEFONDA BİLE GÖRÜŞMEZ OLDUK”
 
Boşanma kararını alalı yaklaşık 4,5 ay oldu. 4,5 aydır yalnızca evliliğimizin donduğunu görüyorum, başka da bir adım atılmadı. Ben geçtiğimiz günlerde bir hamle yaptım. Eşim ise yüz yüze konuşmak istediğini söyledi. İtalya’da evlendiğimiz için, oranın kanunlarına göre boşanmalıyız. 8 aydır eşimi görmüyorum.Boşanma kararını aldıktan sonra telefonda bile görüşmez olduk.
 
”AŞKIMI İNGİLİZCE YAŞIYORUM”
 
En büyük sıkıntımız 6,5 yıldır iki farklı ülke arasında yaşamak ve işlerimizin yoğunluğu sebebiyle birbirimize yeteri kadar zaman ayıramamak…Aşkımı İngilizce yaşıyorum. Eşime Türkçe öğretmeni bile tutmuştum.Eşim 5 dil biliyor. Geçenlerde dedi ki “Hayatıma bir kez sevdim ve evlendim. Bir daha kimseyi böyle sevebileceğimi düşünmüyorum.”
 
”AİLEM YALNIZCA MUTLU OLMAMI İSTİYOR”
 
Çocuğumuz olsaydı boşanacağımızı sanmıyorum. Çocukları gördüğümde “Ah keşke bir çocuğum olsa” diyorum. Normal zamanlarda ise “Ben bu dünyanın neresine çocuk getireyim?” diyorum… Geçmişte bir çocuğumu kaybettim. Şimdiyse herhangi bir sağlık sorunum yok. Ailem yalnızca mutlu olmamı istiyor..Eşim beni hiç yargılamadı bana hep destek oldu. Günlüğüme bakıp, bilmediği bir dilde yazdıklarımı görüp ağlayan bir insan.
 
Ben evlendikten sonra birçok ünlü arkadaşım aradı ve “Bize de İtalyan bir damat bulur musun?” diye sordu.İtalyan erkekleri çok uyumlu ve eğlenceliler, kadına değer veriyorlar ve maçolar.
 
”CAMI AÇIP BAĞIRDIM”
 
Geçtiğimiz günlerde bir olay yaşadım. Şort giyen bir kıza adamın biri uzun uzun baktı. Ben de dayanamadım; camı açtım “Utanmıyor musun! Gözün kaldı gözün!” diye bağırdım.
 
"DENİZ SEKİ YETERİNCE ACI ÇEKTİ"
 
Deniz Seki’ye çok üzülüyorum.İnsani baktığımız zaman bu kadın cezasını çekmiş. Bir kere cezaevine giren bir insanın, yeniden o cehenneme dönmek istememesi kadar doğal bir şey yok. Orada insan 1 haftayı 1 ay gibi yaşıyor. Deniz Seki yeterince acı çekti; bu ceza bana ağır geldi açıkçası…
 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.