1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ANNENİZİ ÖLDÜRDÜM
ANNENİZİ ÖLDÜRDÜM

ANNENİZİ ÖLDÜRDÜM

46 yıllık eşini av tüfeğiyle yaralayıp ölümüne sebep oldu...

A+A-

 

Değirmenlik Cinayeti 23 Eylül’de görüşülecek

Önceki duruşmada ''annenizi öldürdüm'' diyerek gözyaşlarına hakim olamayan zanlı Ördel Çağdaşoğulları yeniden mahkemeye çıkarıldı.

46 yıllık eşi Necla Çağdaşoğulları’nı av tüfeği ile yaralayıp ölümüne sebep olan 65 yaşındaki Ördel Çağdaşoğulları dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarıldı.

Değirmenlik'te meydana gelen cinayette aile arasında yaşanan tartışma sonrasında, av tüfeğini ateşleyen Ördel Çağdaşoğulları önce oğlunu daha sonra ise karısını vurarak, karısının ölümüne sebep olurken, mahkeme cinayet davasını yeniden görüşmeye başladı.

Olayda ayağından yaralanan oğul, Lefkoşa Dr. burhan Nalbantoğlu Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, araya giren anne ise Hastane'ye kaldırılmış ve hastanede hayatını kaybetmişti.

46 yıllık eşi Necla Çağdaşoğulları’nı av tüfeği ile yaralayıp ölümüne sebep olan 65 yaşındaki Ördel Çağdaşoğulları dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarıldı. Sanığın ağır Ceza mahkemesine sevk edile bilmesi için görüşülen oturumda itham ve PI duruşması tarihi olarak 23 eylül 2014 tarihi gün olarak belirlendi.

Detay

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.