1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. ANNESİNİ ÖLDÜRÜP, TECAVÜZ ETTİ!
ANNESİNİ ÖLDÜRÜP, TECAVÜZ ETTİ!

ANNESİNİ ÖLDÜRÜP, TECAVÜZ ETTİ!

Kan donduran olay...

A+A-

Amerika'da yaşanan korkunç olayda, 18 yaşındaki Kevin Davis, annesini çekiç ile öldürdükten sonra cesedine tecavüz etti.

Texas eyaletinde ailesiyle birlikte yaşayan Kevin Davis, annesini öldürdü. Cinayeti gerçekleştirdikten sonra polise teslim olan Davis'in mahkemede anlattığı detaylar herkesi şok etti.

18 yaşındaki Davis, annesini ilk olarak oyun konsolunun kablosuyla boğmaya çalıştığını ancak başarılı olamayınca eline bir çekiç alıp annesine yaklaşık 20 kere vurduğunu söyledi. Daha sonra ne olduğu sorulunca Davis, "Cinsel ilişkiye girdim. Sanırım bekaretimi ölü bir cesede kaybettim." dedi. 50 yaşındaki annesini korkunç şekilde öldüren Davis, 99 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya. 

Kız kardeşini de öldürmeyi planlayan Kevin, yeterince öldürdüğünü düşünerek bisikletine bindi ve polise giderek teslim oldu.

Davis, polisin ilk sorgusunda hayatındaki mükemmel fanteziyi şöyle anlattı: "Takım elbise giyeceğim. Bir kızın kafasını keseceğim, ona bir elbise giydirdikten sonra cesediyle cinsel ilişkiye gireceğim. İşte bu unutulmayacak bir gece olur."

Mahkeme 1 saatten kısa bir sürede Kevin Davis'i suçlu buldu ve ömür boyu hapse mahkum etti. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.