1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Annesinin Yanında Uyurken Kayboldu!
Annesinin Yanında Uyurken Kayboldu!

Annesinin Yanında Uyurken Kayboldu!

Öyle bir yerde bulundu ki..

A+A-

Belçika'da aranan küçük kız dolapta bulundu

Belçika'nın Flaman bölgesindeki Mannekensvere kasabası, ailesi tarafından kayıp ihbarı yapılan 3 yaşındaki kız çocuğu için seferber oldu.

Belçika basınında yer alan haberlere göre, Mannekensvere kasabasında yaşayan bir anne, 3 yaşındaki kızını öğle uykusuna yatırdı. Kızını uyutmak için yanına uzanan anne, kendisi de uyuya kaldı.

Uyandığında kızını yatakta bulamadı. Ardından bütün evi aradı ancak yine sonuç alamadı. Bunun üzerine polisi aradı.

NEHİRDE ARAMA

Polis, itfaiye ve ambulans ekipleri eve gelerek, çevrede geniş çaplı bir arama yaptı. Kasaba sakinleri de arama ekiplerine yardımcı oldu.

Bütün çabalara rağmen küçük kızın izine rastlanamadı. Bunun üzerin iki polis teknesi evin önündeki Ijzer ırmağında arama yapmak üzere hazırlandı.

Tekne ve profesyonel dalgıçlar, nehre açılırken, itfaiye ve ambulans ekipleri de bir kez daha kız çocuğunun yaşadığı evi aramaya başladı.

Ambulans çalışanlarından biri, yatak odasındaki dolabı açtığında, küçük kızı bir köşede uyurken buldu. Saatler süren arama çalışması böylece sona erdi.

İtfaiye şefi Frank Ureel, kız çocuğunun dolabın içinde mutlu bir şekilde uyuduğunu belirterek, "Orada olabileceği hiç kimsenin aklına gelmezdi" dedi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.