1. HABERLER

  2. SPOR

  3. ANTRENMANDAN KOVDU
ANTRENMANDAN KOVDU

ANTRENMANDAN KOVDU

idmanda istediklerini yapmaması nedeniyle antrenmandan kovdu.

A+A-

Şampiyonluk yarışında rakiplerine fark atan ve bu yolda kenetlenmiş bir görüntü sergileyen Fenerbahçe'de dün şok bir gelişme yaşandı. Teknik direktör Ersun Yanal, takımın tecrübeli isimlerinden Egemen Korkmaz'ı idmandan kovdu.

"HOCAM HATA YAPIYORSUNUZ"

Beşiktaş ile cumartesi akşamı oynanacak dev derbi öncesinde dün Can Bartu Tesisleri 'nde gerçekleştirilen idmanın basına kapalı bölümünde ikili arasında nedeni bilinmeyen bir tartışma çıktığı öğrenildi. Gergin dakikaların yaşandığı o anda Ersun Yanal, sarı-lacivertli futbolcuya çalışmayı bırakıp soyunma odasına gitmesini söyledi. Egemen, hocasına dönerek, "Hocam hata yapıyorsunuz" diye karşılık verince Yanal bir kez daha küplere bindi.

"İÇERİ GİT"

Tecrübeli teknik adamın, milli oyuncuya bu kez daha sert bir şekilde "Bana karşılık verme. Sana içeri gitmeni söyledim" dedi. Yanal'ın ikinci kez "İçeri git" talimatı vermesi üzerine Egemen Korkmaz, soyunma odasının yolunu tuttu. Teknik direktör Ersun Yanal, antrenmanı bir süre daha devam ettirdikten sonra çalışmayı bitirdi.

TESİSLERDE ÖZEL GÖRÜŞME

Yanal'ın, antrenmandan sonra Egemen Korkmaz ile tesislerde bir görüşme yaptığı ve davranışlarına dikkat etmesi konusunda uyardığı öğrenildi. İkili arasındaki buzların Egemen'in hocasından özür dilemesinden sonra eridiği öğrenildi. Böylece Beşiktaş derbisi öncesi ufak çaplı kriz çözülmüş oldu.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.