1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. APARTMANIN ÇATISINA ÇIKAN ADAM...
APARTMANIN ÇATISINA ÇIKAN ADAM...

APARTMANIN ÇATISINA ÇIKAN ADAM...

Çocuğunu göremediği ve henüz boşanmamış eşine maaş bağlandığı gerekçesiyle apartmanın çatısına çıkan adam...

A+A-

 

‘Hayat güzel kardeşim’

Çocuğunu göremediği ve henüz boşanmamış eşine maaş bağlandığı gerekçesiyle apartmanın çatısına çıkan adamı, polis subayı Barış Sel 1.5 saatte ikna edebildi

Başkent Lefkoşa’da dün öğle saatlerinde Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürlüğü çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan genç adam, yürekleri ağızlara getirdi. 29 yaşındaki Tevfik Pekkan, yaklaşık 1,5 saat çatıda, “Çocuğumu görmek istiyorum, borçlarım var ödeyemiyorum, henüz boşanmamış olan bir kadına devlet nasıl maaş bağlar?” diyerek haykırdı. Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı adli şube ekipleri olay yerine ulaşarak, Pekkan’ı aşağıya indirmek için saatlerce uğraştı. Her ihtimale karşı ambulans ve itfaiye ekipleri de olay yerinde hazır bulundu.

Bakanla konuştu

İçişleri ve Çalışma Bakanı Aziz Gürpınar, Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürlüğü çatısına çıkarak Pekkan ile görüştü. Pekkan Gürpınar’a, ısrarla müdürün görevden alınmasını istediğini söyledi. Daha sonra Pekkan’ın eşi çocuğu ile olay yerine gitti. Lefkoşa Polis Müdür Muavini Barış Sel, uzun çabalar sonucu Pekkan’ı aşağıya inmesi için ikna etti. Bakan Gürpınar ve Pekkan ailesi ile görüşerek sorunlarının çözümü konusunda yardımcı olacağını söyledi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.