1. HABERLER

  2. SPOR

  3. APOLLON LİMASSOL-TRABZONSPOR MAÇINA DOĞRU...
APOLLON LİMASSOL-TRABZONSPOR MAÇINA DOĞRU...

APOLLON LİMASSOL-TRABZONSPOR MAÇINA DOĞRU...

UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda deplasmanda Apollon Limassol takımıyla karşılaşacak Trabzonspor, maç öncesi son çalışmasını GPS Stadyumu'nda yaptı. Maç bu akşam saat 22.05’de başlayacak.

A+A-

MAÇ BU AKŞAM SAAT 22.05'TE BAŞLAYACAK

TRABZONSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ AKÇAY:"GRUPTA OYNANACAK İLK MAÇ,TRABZONSPOR VE TÜRKİYE AÇISINDAN STRATEJİK ÖNEM TAŞIYAN BİR MAÇ OLACAK"

UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda deplasmanda Apollon Limassol takımıyla karşılaşacak Trabzonspor, maç öncesi son çalışmasını GPS Stadyumu'nda yaptı. Maç bu akşam saat 22.05’de başlayacak.

Bordo-mavili takımın 20 kişilik futbolcu kadrosunda Onur Kıvrak, Fatih Öztürk, Zeki Ayvaz, Olcan Adın, Aykut Akgün, Paulo Henrique, Gustavo Colman,  Alanzinho, Aykut Demir, Yusuf Erdoğan, Emre Güral, Adrian Mierzejevski, Abdulkadir Özdemir, Kadir Keleş, Zeki Yavru, Mustafa Yumlu, Jose Bosingwa,  Florent Malouda, Souleymane Bamba ve Didier Zokora bulunuyor.

Antrenmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay ve takım kaptanı Onur Recep Kıvrak,  gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Akçay, Apollon Limassol takımı ile zorluk derecesi yüksek bir maç yapacaklarına dikkati çekti.

Grupta oynanacak ilk maçın Trabzonspor  ve Türkiye açısından stratejik önem taşıyacağını belirten Akçay, "Bu karşılaşma bazı oyuncuları değerlendirme ve onların pozisyonlarını geliştirme adına önemli olacak. Kendi evinde saldırgan ve maç kazanmak isteyen bir rakibe karşı oynayacağız. Özellikle kontrollü oynayacaklar. Zor bir maç oynayacağız çünkü rakibimiz kendi seyircisi önünde taraftarlarını ateşleyebilecek bir kip" ifadesini kullandı.

"RUM KESİMİNDE ÇOK İYİ AĞIRLANDIK"

Güney Kıbrıs Rum kesiminde çok iyi ağırlandıklarını dile getiren Akçay, UEFA Avrupa Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden bir takım olmalarının üzerlerine bir baskı oluşturduğunu ve bunun sorumluluğunu taşıdıklarını vurguladı.

Trabzonspor'un bedeller ödeyerek bu noktalara geldiğini ifade eden Akçay, "Trabzonspor Kulübü'nün çok büyük bir geçmişi var ve bedeller ödeyerek büyüyor. Hiçbir futbolcu veya hiçbir teknik adam Trabzonspor'dan büyük değil. Kimin Trabzon'da kaldığı önemli değil. Bu kültürü benimsemeyen, bu prensipler dışında düşünen oyuncular aramızda olmayacak. Prensiplerimizi yaşatma adına atacağımız adımlara bakacağız" dedi.

"KARŞILAŞMAYA ÇOK İYİ HAZIRLANDIK"

Takım kaptanı Onur Recep Kıvrak da karşılaşmaya çok iyi hazırlandıklarına değinerek, rakip takıma saygı duyduklarını, amaclarının puan ya da puanlar almak olduğunu söyledi.

"Trabzonspor nereye giderse gitsin puan için oynar" diyen Kıvrak, şunları kaydetti:

"Bunu başaracağımıza inanıyorum. Puan ya da puanlarla ülkemize dönmek istiyoruz. Biz, kendimizi her zaman takım olarak güçlü görüyoruz. Camia olarak zaten güçlüyüz ama takım olarak da güçlüyüz. Takım olma yolunda da büyük aşama kaydediyoruz. Avrupa Ligi büyük bir arena. Allah'ın izniyle gruptan çıkacağımıza inanıyorum."

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.