1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ-BİLİM

  3. APPLE'IN SÜRPRİZ TEKNOLOJİSİ İŞTE BU!
APPLE'IN SÜRPRİZ TEKNOLOJİSİ İŞTE BU!

APPLE'IN SÜRPRİZ TEKNOLOJİSİ İŞTE BU!

İPhone 6 ile birlikte öyle birşey tanıttı ki...

A+A-

Apple'ın yıllardır beklenen akıllı saati de yeni iPhone 6 modelleriyle beraber tanıtıldı. Saatin ismi ise iWatch değil Apple Watch oldu! Tim Cook, Apple Watch için "Şu ana kadar ürettiğimiz en kişisel ürün" dedi.

25886933.jpg

Tim Cook, Apple Watch için "Şu ana kadar ürettiğimiz en kişisel ürün" dedi. Apple Watch ile giriş ekranında parmağınızı kaydırarak dolaşabileceksiniz. "Taç" düğmesini çevirerek uygulamalara göz atabileceksiniz.

Telefon tanıtımından sonra sahneye çıkan Tim Cook, Apple'ın yeni ürünü Apple Watch'ı tanıttı. Apple Watch, Watch, Watch Sport ve Watch Edition olmak üzere 3 farklı model ile tanıtıldı. Watch Edition 18 ayar altın olarak piayasa sunulacak.

6 farklı kayışı ve iki farklı ekran ölçüsüyle kullanıcılara sunulacak olan Apple Watch'un arkasındaki minik LED'ler, kalp ritminizi okuyor. GPS bilgisi ise telefonunuzdan alınıyor. Bu yüzden Apple Watch'ı kullanabilmek için bir iPhone sahibi olmanız gerekli.

Apple Watch ile mesajlaşma ve navigasyon özellikleri de kullanılabilecek.

Ses tanıma özelliğine sahip olan Apple Watch sağlık ve fitness gibi sensörlere de sahip ve örneğin koşu yaptığınızda yaktığınız kaloriyi ve attığınız adımı, katettiğiniz yolu saatinizden öğrenebileceksiniz. Cihaz ekranında ise safir retina görüntü kullanıyor.

 

apple-watch_4618.jpg

Etiketler : , , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.