1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ARA EMRİ KARARI YARIN!
ARA EMRİ KARARI YARIN!

ARA EMRİ KARARI YARIN!

Ulusal Birlik Partisi Girne İlçe Başkanlığı seçimleri aleyhinde dün açılan ara emri talebiyle ilgili karar yarın verilecek.

A+A-

Ulusal Birlik Partisi Girne İlçe Kongresi’nde hiçbir adayın yeterli salt çoğunluğu elde edemeyip ikinci tura kalınmasından sonra gündeme gelen, Girne İlçe Kongresinde UBP Milletvekili İzlem Gürçağ’ın aday olabilmesi için tüzük gereği MYK’dan izin alması gerektiği, ancak almadığı gerekçesiyle ara emri alınması için dün mahkemeye başvuran Necdet Numan'ın davasında karar yarın verilecek.

OLAY NASIL OLMUŞTU?

UBP Girne İlçe Kongresi’nde hiçbir adayın yeterli salt çoğunluğu elde edemeyip ikinci tura kalınmasından sonra gündeme gelen, Girne İlçe Kongresinde UBP Milletvekili İzlem Gürçağ’ın aday olabilmesi için tüzük gereği MYK’dan izin alması gerektiği, ancak almadığı gerekçesiyle bir diğer aday olan Necdet Numan ara emri alınması için dün mahkemeye başvurmuştu. Numan, “Tüzüğün 49. ncu maddesi çiğnendi. Partiye yaptığımız yazılı itiraza yanıt gelmemesinden dolayı ara emri alınması için mahkemeye dava dosyaladık” demişti.

Kıbrıs Postası

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.