1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ARABA İKİYE BÖLÜNDÜ
ARABA İKİYE BÖLÜNDÜ

ARABA İKİYE BÖLÜNDÜ

Gazimağusa’da geçmişte birçok ölümlü kazanın meydana geldiği Gazimağusa-Lefkoşa eski anayolunda günün ilk saatlerinde yine büyük bir trafik kazası meydana geldi.

A+A-

Ahmet İLKTAÇ

Dikkatsizlik ve aşırı süratin neden olduğu trafik kazasında Yeniboğaziçili 23 yaşındaki Mehmet Ali Demir’in yönetimindeki salon araç karşı şeride geçip 33 yaşındaki Dilaver Emirler’in yönetimindeki van araçla çarpıştı.

Aşırı süratli olan salon araç çarpışmanın etkisiyle ikiye bölünüp bir takla attı ve dere yatağı içerisinde tavanı üzerinde durdu. Arka kısmı yaklaşık 50 metre öteye savrulan aracın gövde kısmında bulunan araç sürücüsü Mehmet Ali Demir bölgeden geçen vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırıldı.

Kazanın hemen ardından alevlenen araç olay yerine gelen Gazimağusa Devlet Hastanesi ambulansın yangın söndürme tüpü kullanılarak söndürüldü. Kazanın ardından etrafa benzin kokuları yayılırken, Gazimağusa İtfaiyesi olay yerinde önlem aldı.

Hurdaya dönen salon araç içerisinde çıkan Mehmet Ali Demir ve van araç sürücüsü 33 yaşındaki Dilaver Emirler ve aynı araçta yolcu olarak bulunan 55 yaşındaki Enol Kemaloğlu hafif yaralanarak Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların genel durumlarının iyi olduğu ve taburcu edildikleri öğrenildi.

Görenlerin büyük korku duyduğu trafik kazası dün saat 00.30’da Şenal Plastik’in önünde meydana geldi. Mehmet Ali Demir yönetimindeki FY 773 plakalı salon araçla Gazimağusa istikametine doğru seyrettiği sırada karşı şeride geçti ve karşıdan gelen Dilaver Emirler’in yönetimindeki JJ 047 plakalı van aracın ön kısmına aracının sol yan kısmı ile çarptı.

Salon araç çarpmanın etkisiyle ikiye bölündü. Yolun sağından çıkıp takla attı ve dere yatağı içerisinde tavanı üzerinde durdu. Alevlenen araç kısa sürede söndürülürken, polis kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.