1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ARABACIOĞLU, DR. FAZIL KÜÇÜK ANAOKULU’NU ZİYARET ETTİ
ARABACIOĞLU, DR. FAZIL KÜÇÜK ANAOKULU’NU ZİYARET ETTİ

ARABACIOĞLU, DR. FAZIL KÜÇÜK ANAOKULU’NU ZİYARET ETTİ

Salih Mendeli ve Belediye Meclis Üyeliği adayları, Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu ile birlikte Dr. Fazıl Küçük Anaokulu’nu ziyaret etti.

A+A-

Demokrat Parti Ulusal Güçler Akdoğan Belediye Başkan adayı Salih Mendeli ve Belediye Meclis Üyeliği adayları, Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu ile birlikte Dr. Fazıl Küçük Anaokulu’nu ziyaret etti.

DP-UG’den yapılan açıklamaya göre, Bakan Arabacıoğlu, Belediye Başkan adayı Mendeli ile meclis üyeliği adayları ziyaret esnasında okulun sorunları ve öğretmenlerin taleplerini dinledi.

ARABACIOĞLU

Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu buradaki konuşmasında okulun su sorununu çözeceklerini, her çocuğun ücretsiz su alabilmesi için çalışmalar yapacaklarını dile getirdi.

Ayrıca kullanma suyu sorununu da mevcut depoların haricinde depo yaparak ortadan kaldıracaklarının altını çizen Arabacıoğlu, bunun yanında özel eğitim sınıfının tam gün eğitim verebilmesi için pilot bir çalışma yapmak istediklerini söyledi.

Öğretmenler ise Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu’ndan Rehber Öğretmenlerinin ilkokullarda da olmasını talep ederek, Rehber Öğretmenin önemine dikkat çektiler.

DP UG açıklamasına göre, Bu arada DP Ulusal Güçler Akdoğan Belediye Başkan adayı Salih Mendeli ve Belediye Meclis Üyeliği adayları geçtiğimiz hafta Akdoğan’da Dr. Fazıl Küçük Anaokulu’na yapmış olduğu ziyarette okul içinde tespit etmiş oldukları eksiklikleri not almış, aradan geçen bir hafta içerisinde ise sıkıntıları Milli Eğitim Bakanlığı’na duyurmuşlardı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.