1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ARABACIOĞLU, GAZİMAĞUSA’DAKİ BAZI OKULLARDA İNCELEMELERDE BULUNDU
ARABACIOĞLU, GAZİMAĞUSA’DAKİ BAZI OKULLARDA İNCELEMELERDE BULUNDU

ARABACIOĞLU, GAZİMAĞUSA’DAKİ BAZI OKULLARDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu, okullardaki sorunları yerinde incelemek ve sorunlar hakkında yetkililerden bilgi almak amacıyla başlattığı inceleme gezilerini bugün de Gazimağusa’daki bazı okullarda sürdürdü.

A+A-

Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu, okullardaki sorunları yerinde incelemek ve sorunlar hakkında yetkililerden bilgi almak amacıyla başlattığı inceleme gezilerini bugün de  Gazimağusa’daki bazı okullarda sürdürdü.

Bakan Arabacıoğlu,  Şehit Mustafa Kurtuluş İlkokulu, Şehit Osman Ahmet İlkokulu ve Şehit Zeki Salih İlkokulu’nda incelemelerde bulunarak, okullardaki eksiklikler ve sorunlar hakkında, yetkililerden bilgi aldı.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre,  Arabacıoğlu’na ziyaretleri sırasında DP-UG Milletvekili Haklan Dinçyürek ile Bakanlık yetkilileri de eşlik etti.
Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu, inceleme sırasında yaptığı açıklamada,  etkili ve kaliteli eğitimi KKTC’deki tüm okullarda eşit bir şekilde sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

Arabacıoğlu, okul ziyaretlerini sürdüreceğini belirterek, sorunsuz ve kaliteli eğitim hedefine ulaşmanın en temel yolunun, sorunları yerinde inceleyerek kısa zamanda kalıcı çözümler üretmek olduğunu vurguladı.

Bakan Arabacıoğlu,  günübirlik gerçekleştirdiği  Ankara ziyaretine de değinerek, Türkiye  Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanları ile  gerçekleştirdiği görüşmelerin olumlu geçtiğini, görüşmeyle ilgili detayları önümüzdeki günlerde açıklayacağını ifade etti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.