1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ARABACIOĞLU: “HABERCİLİK ANLAYIŞI BU OLMAMALI”
ARABACIOĞLU: “HABERCİLİK ANLAYIŞI BU OLMAMALI”

ARABACIOĞLU: “HABERCİLİK ANLAYIŞI BU OLMAMALI”

Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu, dün bir gazetede yer alan bir öğretmene yönelik iddiaların doğru olmadığını belirtt

A+A-

Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu, dün bir gazetede yer alan bir öğretmene yönelik iddiaların doğru olmadığını belirtti ve “Habercilik bu olmamalı” dedi.

Bir gazetede dün yayınlanan haberin tüm eğitim camiasını ve velileri rahatsız ettiğini vurgulayan Arabacıoğlu, iddialarla haber yapmanın hoş olmadığını vurguladı.

Arabacıoğlu, “Bu tür olaylar yaşanırsa bakanlığın bilgisine getirilsin. Basına yansımadan biz gereken tedbiri alırız” dedi.

Güzelyurt Sanat Dernekleri Platformu’nu kabulünde konuşan Arabacıoğlu, ilgili dernekleri  de çalışmalarından dolayı kutladı.

8 farklı dernekten oluşan Güzelyurt Sanat Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Osman Bulun da kabulde Arabacıoğlu’nu, “Güzelyurt Madde Bağımlılığına Karşı Ayakta” sloganıyla düzenleyecekleri panele davet etti.
12 Aralık Perşembe günü Güzelyurt Bel-Sen binasında gerçekleştirecekleri panele konuşmacı olarak Ayhan Eş’in katılacağını ifade eden Bulun, panel öncesinde yürüyüş yapacaklarını da belirtti.

Bulun, hükümet yetkililerinin de yürüyüşe katılmasının halka motivasyon kazandıracağını dile getirerek, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın herkesin görevi olduğunu kaydetti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.