1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ARABACIOĞLU: “HEDEFİMİZ EKSİKLİKLERİ BU HAFTA İÇİNDE SONLANDIRMAK”
ARABACIOĞLU: “HEDEFİMİZ EKSİKLİKLERİ BU HAFTA İÇİNDE SONLANDIRMAK”

ARABACIOĞLU: “HEDEFİMİZ EKSİKLİKLERİ BU HAFTA İÇİNDE SONLANDIRMAK”

Arabacıoğlu, yeni öğretim yılı nedeniyle ortaya çıkan eksiklikleri bu hafta içinde sonlandırmayı hedeflediklerini ifade etti.

A+A-

ARABACIOĞLU: “HEDEFİMİZ EKSİKLİKLERİ BU HAFTA İÇİNDE SONLANDIRMAK”

Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu, yeni öğretim yılı nedeniyle ortaya çıkan eksiklikleri bu hafta içinde sonlandırmayı hedeflediklerini ifade etti.

İskele Şehit İlker Karter İlkokulu’nda Kıbrıs İktisat Bankası tarafından oluşturulan bilgisayar laboratuvarı, düzenlenen törenle açıldı.

14 bilgisayarlı laboratuvarın açılışına; Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu, DP-UG İskele Milletvekili Hüseyin Avkıran Alanlı, İskele Kaymakamı Ahmet Cenk Musaoğluları, Bakanlık Müsteşarı Sevgi Değgin, Kıbrıs İktisat Bankası Genel Müdürü Ahmet Melih Karavelioğlu, Genel Müdür Yardımcıları Tayfun Balıkçı ve Olgun Önal katıldı.

ARABACIOĞLU

Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu törende yaptığı konuşmada, her eğitim yılı başında çeşitli nedenlerden dolayı sıkıntılar yaşandığını belirterek, bu eğitim yılı başında oluşan eksiklikleri bu hafta içerisinde gidermeyi hedeflediklerini söyledi.

Bakan Arabacıoğlu, bilgisayarın önemine değinerek, çağın çok ilerlediğini, bilgisayar teknolojisiyle dünyanın her yeriyle anında iletişim kurma imkanı bulunduğunu ifade etti.

Arabacıoğlu, laboratuvarın oluşturulmasındaki katkıları nedeniyle Kıbrıs İktisat Bankası yetkilileriyle İskele Belediyesi’ne teşekkür etti.
Arabacıoğlu, eğitime yapılan yatırımın en kutsal yatırım olduğunu da sözlerine ekledi.

KARAVELİOĞLU

Kıbrıs İktisat Bankası Genel Müdürü Ahmet Melih Karavelioğlu da, “ülkenin bankası ve bir değeri olarak” eğitime destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Karavelioğlu, sosyal sorumluluk projelerini pekiştirmeye devam edeceklerini, bu yıl Şehit İlker Karter İlkokulu’nun yanı sıra bir okulda daha sosyal sorumluluk projesi gerçekleştireceklerini ifade etti.

AKYERLİ

Şehit İlker Karter İlkokulu Müdürü Coşkun Akyerli de,  okulun ihtiyacı olan bilgisayar laboratuvarının kurulmasına katkı koyanlara teşekkür etti.
Okul öğrencilerinden Sıla Gümüş de, ülkenin  geleceğinin kendilerine bağlı olduğunun bilinciyle Atatürk’ün izinde üzerlerine düşeni yerine getireceklerini ifade etti.

Açılışta, Nurzade Gargı isimli öğrenci de şiir okudu.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.