1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ARABADA BONZAİ İLE YAKALANDILAR!
ARABADA BONZAİ İLE YAKALANDILAR!

ARABADA BONZAİ İLE YAKALANDILAR!

Zincirleme uyuşturucu operasyonu...

A+A-

Girne Çevre yolu üzerinde gerçekleşen operasyonda tasarruflarında uyuşturucu bulunan zanlılar Özgür Balta, Mustafa Kar ve Çınar Takiye tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Evrim Kamalı

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri tarafından Girne Çevre yolu üzerinde gerçekleşen operasyonda tasarruflarında uyuşturucu bulunan zanlılar Özgür Balta, Mustafa Kar ve Çınar Takiye tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğünde Görevli Polis memuru Mustafa Zor olayla ilgili bulguları aktardı. Zor, 7 Temmuz saat 22.00 sıralarında Girne Çevre Yolunda gerçekleştirilen kontrolde LG 365 plakalı araç içerisinde yapılan aramada zanlı Kar’ın şortunun cebinde yarım gram sentetik cannabionid türü uyuşturucu, zanlı Takiye’ye ait aracın torpido gözünde ise 2 gram sentetik cannabionid türü uyuşturucu bulduklarını söyledi.

İki zanlının gözaltına alındığını kaydeden Zor, zanlıların ifadelerinde uyuşturucu maddeyi 200 TL karşılığında zanlı Özgür Balta’dan aldıklarını itiraf ettiklerini söyledi. Zor, itiraf üzerine zanlı Balta’nın Gönyeli’deki evine baskın düzenlediklerini ve zanlıyı gözaltına aldıklarını ifade etti. Zanlı Balta’nın evinde yapılan aramada uyuşturucu bulunmadığını belirten Zor, zanlının ifade verdiğini ve uyuşturucu maddeyi aldığı şahsın ismini açıkladığını söyledi.

Ele geçirilen uyuşturucu maddeler ile ilgili soruşturma başlatıldığını, aranan şahıslar olduğunu ve uyuşturucu maddelerin analiz için laboratuvara gönderildiğini kaydeden Zor sonuçların henüz çıkmadığını, soruşturmanın devam ettiğini belirterek zanlıların 2 gün süre ile tutuklu kalmalarını talep etti.

Yargıç Musa Avcıoğlu zanlıların soruşturma maksatlı 2 gün süre ile tutuklu kalmalarına karar verdi.

1-311-001.jpg

Detay

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.