1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ARABALARA YER YOK
ARABALARA YER YOK

ARABALARA YER YOK

Girne Kaza Tapu Amirliği’nin, birçok dairenin bulunduğu bölgeye taşınması park sorununa neden oldu

A+A-

Girne Kaza Mahkemesi ile aynı binada yıllarca hizmet veren Kaza Tapu Amirliği, geçtiğimiz hafta yeni binasına taşındı.

Kaymakamlık, Gelir ve Vergi Dairesi, Çalışma Dairesi, İhtiyat Sandığı ve Sosyal Sigortalar Dairesi’nin bulunduğu bölgeye Kaza Tapu Amirliği’nin de taşınması, vatandaşlar ile memurlar arasında park sorunu yaşanmasına neden oldu.

Kaymakamlık ile Kaza Tapu Amirliği’nin bulunduğu alana park etmek isteyen vatandaşlar, bölgenin büyük bir bölümünün memurlara ayrılması nedeniyle, araçlarını park etmemeleri konusunda memurlar tarafından uyarılıyor.

Bölgede bulunan daire park yerlerinin de dolu olduğuna dikkat çeken vatandaşlar, yol kenarına park ettiklerinde de polisin ceza yazdığından dert yanıyor. Kara: Park sorunu giderilecek

Girne Kaymakamı Gürkan Kara ile Girne Tapu Amiri Salih Sonay, bölgede park sorunu yaşandığını doğrulayarak, bu sorunu çözmek için girişim başlatıldığını söyledi.

Vatandaşlara park yeri açmak için İhtiyat Sandığı Dairesi’nin amacına uygun olarak kullanılmayan bir alanının park yeri olarak yeniden düzenleneceğini anlatan Girne Kaymakamı Gürkan Kara, böylece vatandaşın park edeceği alanın da artacağını savundu.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.