1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ARABAMA ZORLA BİNDİ!
ARABAMA ZORLA BİNDİ!

ARABAMA ZORLA BİNDİ!

7 Günde 7 kişi...

A+A-

Dereboyu’nda polis tarafından kaçak taşımacılık yaptığı tespit edilen S.E, suçüstü yakalandı… Çok sayıda ‘T plakası’ olduğu öğrenilen şahıs, suçlamalara ilişkin ilginç bir savunma yaptı:

Mehmet KARA

Kaçak taşımacılık yapanlara karşı savaş açan Lefkoşalı taksiciler, 7 günde 7 korsan taksiciyi yakalattı. Önceki akşam yaşanan korsan avında ise, Trafik Şube ekipleri tarafından kaçak taşımacılık yaptığı tespit edilen S.E, suçüstü yakalandı, hakkında işlem yapıldı.

“Arabama zorla bindi” ifadelerini kullanarak kendini savunan S.E, “‘Ağabey sevgilim var, alıp geleceğim’ dedi. Bende alıp götürdüm. 20 TL benzin parası aldım. Taksicilik niyetine ben bu parayı almadım. Bunu kabul ediyorum. Bana komplo yapıldı” dedi.

Öztürk: Pazarlık karşılığında 20 TL aldı

KIBRIS’a konuşan Lefkoşa Taksiciler Birliği As Başkanı Menteş Öztürk, önceki akşam yaşananları anlattı.

Her zaman olduğu gibi o günde korsan avına çıktıklarını ifade eden Öztürk, bir hafta önce müşteri kılığına girip yakalattıkları araca aynı yöntemle binildiğini söyledi.

Öztürk, “Arkadaşımız müşteri kılığına girerek şoförle anlaştı. Pazarlık karşılığında arkadaşımızdan 20 TL aldı.

Dönüş yolunda yeniden Dereboyu’na geldiklerinde şoför, polisten kaçamaya çalıştı ve tek yola girdi” dedi.

“Çok sayıda ‘T plakası’ var”

Aracı, çok sayıda ‘T plakası’ bulunan S.E’nin kullandığını ifade eden Öztürk, kaçak taşımacılık yapan şahsı gördüklerinde ise şaşkınlıklarını gizleyemediklerini ifade etti.

Polisle işbirliği yaparak 7 günde 7 korsan taksiciyi yakalattıklarını kaydeden Öztürk, bu işin daha da büyüyeceğini söyledi.

Korsana karşı savaşın devam edeceğini ve bu işin peşini bırakmayacaklarını dile getiren Menteş Öztürk, “Korsan bittikten sonra sıra turistik yapanlara gelecek” dedi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.