1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ARABANIN İÇİNDE SIKIŞTI
ARABANIN İÇİNDE SIKIŞTI

ARABANIN İÇİNDE SIKIŞTI

Güzelyurt – Lefke yolunda meydana gelen kazada, karşı şeride geçen araç, farklı istikamette seyreden diğer bir araçla yüz yüze çarpıştı

A+A-

Güzelyurt-Lefke anayolunda iki aracın yüz yüze çarpışması sonucu meydana gelen kazada Sevim Kayıkçı ve Abdullah Özdemir yaralandı.

Araç içerisine sıkışan Sevim Kayıkçı’yı, Gemikonağı İtfaiyesi’nde görevli itfaiyeciler kurtardı.

Sevim Kayıkçı, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, kırılan sol ayağından ameliyat edildi. Abdullah Özdemir ise Yeşilyurt Cengiz Topel Hastanesi’nde müşahede altına alındı.

Her iki yaralının da sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Karşı şeride geçti

Kaza, dün saat 11.45’te Cengiz Topel Anıtı yakınlarında meydana geldi.Sevim Kayıkçı yönetimindeki GV 004 plakalı aracıyla Güzelyurt’tan Lefke’ye seyrettiği sırada, sürat ve dikkatsizliği sonucu karşı şeride gerçi ve o esnada karşı istikametten gelen Abdullah Özdemir yönetimindeki 06 BT 7051 plakalı araç ile yüz yüze çarpıştı.Kaza sonrası, Yeşilyurt Cengiz Topel Hastanesi’ne ait ambulans ve sağlık ekibi olay yerine gelerek, yaralılara ilk müdahaleyi yaptı.

Yol, trafiğe kapandı

Kaza nedeniyle, yol uzun süre araç trafiğine kapalı kaldıLefke Karakol Amiri Yıldıray Paralı da olay yerine gelerek, soruşturmayı bizzat yönetti. Yapılan araştırmanın tamamlanmasıyla yol itfaiye tarafından temizlenerek trafiğe açıldı.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.