1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ARABASINDAN KOKAİN CEBİNDEN BONZAİ ÇIKTI
ARABASINDAN KOKAİN CEBİNDEN BONZAİ ÇIKTI

ARABASINDAN KOKAİN CEBİNDEN BONZAİ ÇIKTI

Arabasından kokain cebinden bonzai çıktı

A+A-

Narkotik polisi, eski sabıkalı Muzaffer Girgin’in üzerinde ve kullandığı araçta uyuşturucu buldu
 
Sedef BOŞNAK

Polis Genel Müdürlüğü’ne (PGM) bağlı Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri, sistematik bir şekilde suç işleyip ceza almakla itham edilen eski sabıkalı Muzaffer Girgin’in cebinde bonzai, aracında da kokain buldu.

Polis, Muzaffer Girgin’i, dün sabah, Gazimağusa Kaza Mahkemesi’nde Ceza Davaları Yargıcı Banu Soyer huzuruna çıkararak, aleyhine tahkikat amaçlı iki gün tutukluluk emri temin etti.

Dünkü tutukluluk duruşmasında, İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Hasan Çaltılı, meselenin tahkikatını yürüten Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Mustafa Kavaz’ı tanık kürsüsüne çağırdı.

Tanık polis Mustafa Kavaz, aldıkları bir ihbar ışığında, Gazimağusa’da tespit ettikleri Muzaffer Girgin’in üzerinde ve kullandığı kiralık araçta arama yaptıklarını anlattı.

Mustafa Kavaz, zanlının giymekte olduğu montunun sol üst cebinde, mavi naylona sarılı paketler içerisinde toplam 6 gram sentetik cannabionid (bonzai) olduğuna inanılan uyuşturucu madde ile aracın torpido gözünde tuvalet kâğıdına sarılı 10 gram kokain tespit ederek emare aldığını söyledi.

Zanlının polise gönüllü ifade verip suçunu kabul ettiğini dile getiren Mustafa Kavaz, henüz yeni başladığı tahkikatını tamamlayabilmek, ifadenin teyit ve tekzibini yapabilmek için mahkemeden süre talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Banu Soyer, zanlının itham edildiği uyuşturucu suçunun ciddiyetine vurgu yaparak, polisin tahkikatını salimen yürütebilmesi için zanlının iki gün süreyle poliste tutuklu kalasına emir verdi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.