1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ARAÇ FİLOSUNA 4 TAKVİYE
ARAÇ FİLOSUNA 4 TAKVİYE

ARAÇ FİLOSUNA 4 TAKVİYE

İskele Belediyesi araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor.

A+A-

BAŞKAN ORUN: “ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ; SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR YAPIDA KALİTELİ HİZMET VERMEK”

İskele Belediyesi araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor.

İskele Belediyesi Meclisi, başkanlıktan gelen önerileri dikkate alarak yeni araçların alınmasına oy birliği ile karar verirken, belediye filosuna 4 araç daha katıldı.

Belediyeden verilen bilgiye göre, 1 adet 8 x 4 kamyon, 1 adet 18 tonluk su tankeri ve iki adet çift kabin kamyonet (personel ve malzeme taşıyıcı) halkın hizmetine kazandırıldı.

İskele Belediyesi’nin öz kaynaklarından finanse edilen ve toplamda 250 bin TL’ye mal olan araçların katılımıyla, çağdaş belediyecilik anlayışıyla yaşamın her alanında verilen hizmetlerin kalitesinin artırılması amaçlanıyor.

ORUN

İskele Belediye Başkanı Halil İbrahim Orun, araçların teslim töreninde yaptığı konuşmada, hizmetlerin sağlıklı yürütülebilmesi için güçlü araç parkına duyulan ihtiyaca işaret etti.

İskele Belediyesi’nin 229 kilometrekarelik bir alanda faaliyetlerini yürüttüğüne vurgu yapan Orun, tüm yerleşim yerlerine sürdürülebilir bir yapıda kaliteli hizmet vermeye çalıştıklarını belirtti.

İskele Belediyesi Meclisi’nin ortaya koymakta olduğu katılımcı ve uyumlu çalışmalara da teşekkür eden Orun, belediye personelinin özverili çalışmalarının ve rolünün hizmet ağında büyük önem taşıdığını ifade ederek kendilerini kutladı.

Araç filosuna katılan araçlarla daha da güçlendiklerini ifade eden Orun, bilimsel yöntemler ışığında hazırlanan projelerle fark yaratmaya devam edeceklerine vurgu yaptı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.