1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ARAÇ İÇİNDE SIKIŞIP KALDI!
ARAÇ İÇİNDE SIKIŞIP KALDI!

ARAÇ İÇİNDE SIKIŞIP KALDI!

Araç içinde sıkışıp kaldı;

A+A-

Girne Bellapais’te dün saat 11.30’da meydana gelen trafik kazası, görenlerin yüreğini ağzlarına getirdi.

Bir anlık dikkatsizlik sonucu gerçekleşen kazada, bahçe duvarına çarparak durak aracın içinde sıkışan Mehmet Aslan isimli sürücünün imdadına o esnada bölgeden geçen tanınmış işadamlarından Halil Falyalı yetişti.

Elde edinilen bilgiye göre kaza dün saat 11.30’da, 61 yaşındaki Anatolia Şemiler yönetimindeki HT 219 plakalı aracın Girne Yonca Sokak’tan Dr. Fazıl Küçük Caddesine dikkatsizce çıkış yapması ve bu esnada, normal yolunda seyreden 39 yaşındaki Mehmet Aslan yönetimindeki ME 742 plakalı aracın önünü kesmesi ve onun da araca çarpmamak için, direksiyonu kırarak, bir evin bahçe duvarına çarpması sonucu meydana geldi.

Bahçe duvarına çarpan ME 724 plakalı araçta sıkışan Mehmet Aslan’a ilk yardım, olay esnasında bölgeden geçen işadamı Halil Falyalı tarafından yapıldı.

Mehmet Aslan müşahede altında

Araçta sıkışan sürücüyeyardım eden Falyalı, hemen 112 acil servisi arayarak bölgeye ambulans gelmesini sağladı.

Araçtan yaralı vaziyette kurtarılan Mehmet Aslan ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yetkililerden alınan bilgiye göre, hastanede gerekli tetkikleri yapılan ve hayati tehlikesi bulunmayan kazazede Ortopedi Servisi’nde müşahede altında tutuluyor.

Diyalog

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.