1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “ARACI ALMADIĞIM İÇİN DAYAK YEDİM”
“ARACI ALMADIĞIM İÇİN DAYAK YEDİM”

“ARACI ALMADIĞIM İÇİN DAYAK YEDİM”

Turist olarak ülkemize gelen Erdoğan Yasak, araba kiralamak için gittiği şirketin personeli tarafından anlaşamadıkları için dövüldüğünü iddia etti

A+A-

İsmail VOLKAN

Türkiye’den geçtiğimiz hafta ülkemize tatil yapmak için gelen Erdoğan Yasak isimli kişi, Ercan Havalimanı’nda bulunan bir araç kiralama şirketinin personeli tarafından darp edildiği iddiasıyla polise şikayette bulundu.

Kendisine ilk önce 4 gün için 90 TL fiyat verildiğini ancak daha sonra sözleşme yapılacağı sırada “5 günden az araç kiralayamazsınız. Ayrıca fiyat da 100 TL” denilince, söz konusu yerden araç kiralamaktan vazgeçtiğini anlatan Yasak, “Artistlik yapmayın” diyerek 10 kişinin saldırdığını iddia etti.

Göz çevresinde morluk oluşan ve elmacık kemiği kırılan Yasak, yaşanan olayla ilgili polise şikayetçi oldu.

Edinilen bilgileye göre; Yasak’ın şikayeti üzerine polis, R. M. (E-45), H. M. (E-22) ve A. M. (E 17) isimli 3 şirket çalışanını gözaltına aldı ve yazılı dava tebliğinde bulunduktan sonra, ileride yargılanmak üzere serbest bıraktı.

 “Artistlik yapmayın deyip darp ettiler”

Tatil için geldiği ülkemizde dayak yiyen Erdoğan Yasak, başından geçenleri KIBRIS muhabirine anlattı.

Havaalanındayken araç kiralamak istediğini belirten Yasak, fiyatın kendisine ilk başta 90 TL, ardından da 100 TL olduğunun söylendiğini aktardı ve devamla şunları söyledi:

“Fiyat sorun değildi. 10 TL çok bir fark değil. Dışarıda dört gün için anlaştık, ofise geçtiğimizde 5 günlük kiralamamızı istediler. Yanımdaki kuzenimde ‘boş ver başka yerden alırız’ dedi. Ardından oradaki personel sinirlendi ve doldurduğu formu buruşturup fırlattı. Biz arkamızı tam döndük gidiyorken, ‘artistlik yapmayın’ dedi ve üzerimize yürüdü. Ardından yaklaşık 10 kişi üzerimize çullandı ve bizi darp etti. Tatilimizi rezil ettiler. Biz Kıbrıs’ı çok seviyoruz ve buraya her zaman geliyoruz. Umarım cezalarını çekerler.”

Kıbrıs

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.