1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ARACI DURDURDULAR SÜRÜCÜYÜ VURDULAR!
ARACI DURDURDULAR SÜRÜCÜYÜ VURDULAR!

ARACI DURDURDULAR SÜRÜCÜYÜ VURDULAR!

Dün gece Girne'de yaşanan olayda, selektör yakarak aracı durdurdular daha sonra ise vurdular!

A+A-

Girne-Çatalköy Doğaevleri kavşağında dün gece selektör yakılarak otomobili durdurulan Titanic Gece Kulübü'nün işletmecisi 37 yaşındaki Murat Sağlam silahlı saldırıya uğradı. Ayağından yaralanan Sağlam, Girne Akçiçek Hastanesi'ne kaldırılarak müşahede altına ahndı.

Olay, dün gece saat 21.30 sıralarında Çatalköy Doğaevleri kavşağında meydana geldi.

Elde edilen bilgilere göre, GJ 249 plakalı otomobiliyle yalnız başına seyir halinde olan Murat Sağlam, arkasından selektör yakarak gelen aracı fark edince otomobilini durdurdu. Bu esnada, selektör yakan araçtaki kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, Murat Sağlam'ın aracının içerisine doğru tabanca ile iki el ateş etti. Kurşunlardan biri sekerken, diğeri Murat Sağlam'm ayağının bir tarafından girip diğer tarafından çıktı.

Saldırının gerçekleştirildiği araç hızla olay yerinden kaçarken, Murat Sağlam ambulans ile Girne Dr. Akçiçek Hastanesi'ne kaldırılarak müşahede altına alındı. Olayın duyulmasıyla birlikte Girne Polis Müdürlüğü'nden çok sayıda polis ekibi silahlı saldırının gerçekleştiği yere intikal ettirildi. Bölgeyi kordon altına alarak gerekli incelemeleri ve emareleri toplayan polis saldırganların eşkali ve kimliklerinin belirlenmesi için de bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

 

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum