1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ARAÇLAR YÜZ YÜZE ÇARPIŞTI
ARAÇLAR YÜZ YÜZE ÇARPIŞTI

ARAÇLAR YÜZ YÜZE ÇARPIŞTI

Dün akşam meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır 6 kişi yaralandı

A+A-

Tuzla-Mutluyaka anayolunda dün akşam meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır 6 kişi yaralandı
 
MİLLETVEKİLİ DR. KAŞİF’İN TORUNU VE DAMADI DA YARALANDI… Araçların hurdaya döndüğü kazada, milletvekili Dr. Ahmet Kaşif’in 11 yaşındaki torunu Fersu Salel ve damadı Murat Salel (42) yanında, Ferhat Türk (20), Ali Şanalan (22) ile Mesut Aydın (40) da yaralandı.

Ahmet İLKTAÇ

Gazimağusa’da Tuzla-Mutluyaka anayolu Enkomi Ören Yeri karşısında dün gece saat 23.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında 30 yaşındaki Reşit Aydın ağır olmak üzere 11 yaşındaki Fersu Salel, 42 yaşındaki Murat Salel, 20 yaşındaki Ferhat Türk, 22 yaşındaki Ali Şanalan ve 40 yaşındaki Mesut Aydın yaralandı.

İki aracın yüz yüze çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında her iki araç da hurdaya döndü. Bazı yaralılar araçlarda sıkışırken, kaza yerine çağrılan itfaiye ekibi tarafından çıkarılarak ambulansa bindirildi.

Kazada yaralılar arasında Gazimağusa milletvekili Dr. Ahmet Kaşif’in torunu olan 11 yaşındaki Fersu Salel’in sol ayağında kırık olduğu öğrenildi. Aynı araçta bulunan Kaşif’in damadı Murat Salel ise kazadan büyük şans eseri hafif yaralarla kurtuldu.

Kaza, 42 yaşındaki Murat Salel yönetimindeki NV 990 plakalı Mercedes marka aracın Tuzla’dan Mutluyaka istikametine doğru seyrettiği sırada, karşı yönden gelen 40 yaşındaki Mesut Aydın yönetimindeki FY 797 plakalı BMW marka araçla yüz yüze çarpışması sonucu meydana geldi.

 

Kıbrıs

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.