1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ARAÇLARA SIKIŞAN İKİ KADIN ZOR ANLAR YAŞADI
ARAÇLARA SIKIŞAN İKİ KADIN ZOR ANLAR YAŞADI

ARAÇLARA SIKIŞAN İKİ KADIN ZOR ANLAR YAŞADI

Kalkanlı Piknik Alanı yakınlarında iki otomobil yüz yüze çarpıştı, araçlara sıkışan iki kadın zor anlar yaşadı

A+A-

Girne-Güzelyurt anayolunun, Kalkanlı Piknik Alanı yakınlarında dün saat 18.00 sıralarında iki otomobil yüz yüze çarpıştı.

Kazada iki otomobil sürücüsü; Leville Zadoroznyj (E-58) ile Abdurrahim Civci (E-36) ve araçlarda bulunan iki kişi; Melek Civci (K-27) ile Sheba Zadoroznyj (K-58) yaralanarak, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazada yaralanan 4 kişinin de vücutlarının çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu ancak hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Özellikle, her iki otomobilde yolcu olarak bulunan kadınlar, araçlara sıkışarak zor anlar yaşadı.

Büyük kaza
Güzelyurt’tan Girne istikametine doğru seyreden Leville Zadoroznyj’nin kullandığı otomobil, sola meyilli virajı alamayarak sağ şeride geçerek, o sırada Girne’den Güzelyurt istikametine doğru seyreden Abdurrahim Civci’nin kullandığı DP 306 plakalı otomobille yüz yüze çapıştı.
Kaza sonrası iki otomobilde yolcu olarak bulunan Melek Civci ve Sheba Zadoroznyj sıkıştıkları yerlerden Güzelyurt Polis Müdürlüğü’ne bağlı itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
Uzun süren uğraşlar sonrası kurtarılan iki kadın ve yaralı otomobil sürücüleri; Leville Zadoroznyj ile Abdurrahim Civci, Güzelyurt Sağlık Merkezi’nden gelen bir ambulans ve Cengiz Topel Hastanesi’nden gelen iki ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.