1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ARAÇTAN İTFAİYE ÇIKARDI
ARAÇTAN İTFAİYE ÇIKARDI

ARAÇTAN İTFAİYE ÇIKARDI

Araçtan itfaiye çıkardı

A+A-

Direksiyon hâkimiyetini kaybeden ve ağaca çarparak durabilen Raif Hoca ağır yaralandıDireksiyon hâkimiyetini kaybeden ve ağaca çarparak durabilen Raif Hoca ağır yaralandı

Melin DOBRAN
Lefkoşa-Gazimağusa anayolunda dün saat 15.00 civarında meydana gelen trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı. Raif Hoca (E-56), yönetimindeki DC 096 plakalı aracı ile Lefkoşa’dan Gazimağusa istikametine doğru seyrettiği sırada, direksiyon hâkimiyetini kaybederek, Çukurova kavşağında yoldan çıktı. Direksiyon hakimiyeti kaybedilen araç, yolun solunda bulunan ağaca çarparak durabildi. Araçta sıkışan Raif Hoca, olay yerine giden itfaiye ve sağlık ekiplerinin uzun uğraşları sonucu çıkarılabildi.

Sevenleri dua ediyor
Tam bir can pazarının yaşandığı kaza sonucu ağır yaralanan Hoca, olay yerine çağırılan ambulansla, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yetkililerden alınan bilgiye göre Hoca, ameliyata alındı. Çevresinde tanınmış bir isim olan Hoca için, tüm sevenleri dua ediyor. Elde edilen bilgilere göre evli ve 3 evlat babası olan Hoca’nın, yapıcı ustası olduğu öğrenildi.

Diyalog

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.