1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ARALARINDAKİ HUSUMETTEN KOMPLOYA MI KURBAN GİTTİ?
ARALARINDAKİ HUSUMETTEN KOMPLOYA MI KURBAN GİTTİ?

ARALARINDAKİ HUSUMETTEN KOMPLOYA MI KURBAN GİTTİ?

“Bu bir komplo”

A+A-

 

Ümit Karaduman’ın, ‘Uyuşturucuyu satın aldım’ dediği Mehmet Kılıç’ın avukatı, mahkemede tüm iddiaları yalanladı

Lefkoşa’da Avni Kansaran ve Arzu Doğan’ın tutuklandığı 18 gram Sentetik Cannabionid meselesi ile ilgili aranan Ümit Karaduman’ın ardından suçla bağlantılı bir kişi daha yakalandı. Üçüncü kattan atlayarak polisten kaçmaya çalışan ancak düşme sonucu yaralı bir vaziyette tutuklanan zanlı Karaduman’ın polisteki sorgusunda uyuşturucu maddeyi Mehmet Kılıç’tan satın aldığını itiraf ettiği belirtildi. Polis, iddia üzerine zanlı Mehmet Kılıç’ı da gözaltına alarak dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkardı.

Polis, zanlı Ümit Karaduman’ın 14 Aralık 2014 tarihinde Cürümleri Önleme Şubesi tarafından içerisinde Avni Kansaran ile Arzu Doğan’ın bulunduğu araçta arama yapıldığı esnada polisten kaçtığını söyledi. Polis, araçta yapılan aramada 18 gram uyuşturucu madde ele geçirildiğini, suçla bağlantılı aranan Ümit Karaduman’ın 21 Aralık tarihinde tespit edilerek tutuklandığını belirtti.

Zanlı Karaduman’ın polisteki ifadesinde araçta bulunan uyuşturucu maddeyi Mehmet Kılıç’tan aldığını itiraf ettiğini kaydeden polis, zanlı Kılıç’ın önceki gün tespit edilerek tutuklandığını ve meselenin aydınlatılması için bir soruşturma başlatıldığını belirterek, zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

“Aralarında husumet vardı...”

Polisin ardından söz alan zanlı avukatı, zanlı Ümit Karaduman ile müvekkili Kılıç arasında geçmişe dayanan husumet olduğunu, bu nedenle komplo kurduğunu öne sürerek, müvekkilinin suçsuz olduğunu iddia etti. Avukat ayrıca talep edilen üç günün gereksiz olduğunu söyledi. Aktarılan tüm olguları değerlendiren mahkeme zanlının 2 gün tutuklu kalmasına karar verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.