1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ARANAN 3 KİŞİ DAHA VAR!
ARANAN 3 KİŞİ DAHA VAR!

ARANAN 3 KİŞİ DAHA VAR!

Tutukluluk süreleri uzatıldı;

A+A-

 

Lapta da bir ikametgâh içerisinde 25 erkek, 8 kadın ve 5’i çocuk olan Suriye uyruklu toplam 38 mülteci gurubunun tespit edilmesinden sonra başlatılan soruşturmada mesele ile ilgili bağlantısı olduğuna inanılan zanlılar Mehmet Ali Kızılkaya ile İrfan Tan dün ek tutukluluk süresi talebi ile yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet  veren Lapta Polis Karakolunda görevli Polis memuru Sadi Sancak tahkikatın tamamlanmadığını ve olayla ilgili aranan üç kişinin daha olduğunu belirtti.

38 MÜLTECİ BULUNDU

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet  veren Lapta Polis Karakolunda görevli Polis memuru Sadi Sancak olayla ilgili bulguları aktardı. Sancak, zanlıların 7 Şubat’ta Lapta da bir eve yapılan operasyonda konu ev içerisinde tespit edilen toplam 38 mülteci ile ilgili olarak başlatılan soruşturma kapsamında suç işlemek için gizli ittifak suçundan methaldar olan zanlılar Mehmet Ali Kızılkaya ile İrfan Tan aleyhlerine başlatılan soruşturmanın henüz tamamlanmadığını söyledi.

SORUŞTURMANIN SELAMETİ İÇİN

Polis zanlıların devam etmekte olan soruşturmaya etki etme olasılıklarının devam ettiğini, meselede aranan 3 kişinin daha arandığını söyleyerek zanlıların 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç Meltem Dündar huzurunda verilen şahadet ve zanlıların avukatının süreye itiraz etmemesini değerlendirerek 3 gün süre ile tutuklu kalmasına emir verdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.