1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ARAP SAÇINA DÖNDÜ!
ARAP SAÇINA DÖNDÜ!

ARAP SAÇINA DÖNDÜ!

Dr. Gardiyanoğlu'na düzenlenen silahlı saldırı olayında Tetikçi kim? Biliyordu söylemedi.. Örtbas etmeye çalışıldı.. 8 gün sonra teslim etti

A+A-

Dr. Remzi Gardiyanoğlu'nun 24 Aralık 2013 tarihinde Hamitköy’de uğradığı silahlı saldırıyla ilgili olarak tutuklanan zanlılar Müslüm Güçlüer ve Kurbani Üçok hakkındaki polis soruşturması devam ederken, saldırıda kullanılan 7.65 mm baretta marka silahın olaydan sekiz gün sonra Müslüm Güçlüer’e teslim edildiği öğrenildi.

Kurbani Üçok’un kız arkadaşı olduğu iddia edilen Türkmenistanlı ShukurjanHudaykulyyeva’nınifadesi, silahın olay gecesi zanlı Üçok’ta olduğunu ortaya çıkardı. İddiaya göre, Kurbani Üçok olay gecesi, saldırı gerçekleştikten sonra silah ile birlikte Hudaykulyyeva’nın yanına gitti.

Üçok silahı olaydan sekiz gün sonra Müslüm Güçlüer’e teslim etti.

ttk.jpg

Dr. Gardiyanoğlu'na düzenlenen silahlı saldırı olayında

kullanılan silahın olay gecesi zanlı Üçok’ta olduğu tespit edildi

TETİKÇİ KURBANİ Mİ?

Olay silahının saldırının gerçekleştiği gün ve gecesi Üçok’ta olduğunun tespiti üzerine tetiği çeken ismin de aynı kişi olabileceği şüphesi doğdu. Zanlı Üçok’un kız arkadaşı olduğu iddia edilen Türkmenistanlı ShukurjanHudaykulyyeva’nın,silahı gördüğü ve olayı bildiği halde polise bildirmediği gerekçesi ile gözaltına alınarak dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

BİLİYORDU ANCAK POLİSE SÖYLEMEDİ

Polis, silahlı saldırı olayı ile ilgili yürütülen soruşturmada zanlı Hudaykulyyeva’nın silahın zanlı Üçok’ta olduğunu bildiğini, polise söylemediğini ve suçu örttüğünü söyledi. Soruşturmanın devam ettiğini belirten polis, zanlı Hudaykulyyeva’nın3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme zanlının üç gün tutuklu olmasına karar verdi.

 

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.