1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ARASTA VE ASMAALTI'NDA MÜŞTERİ OLMAZSA NE YAPILIR?
ARASTA VE ASMAALTI'NDA MÜŞTERİ OLMAZSA NE YAPILIR?

ARASTA VE ASMAALTI'NDA MÜŞTERİ OLMAZSA NE YAPILIR?

Siz olsanız ne yapardınız... Lefkoşa Türk Belediyesi tarafından yayalaştırıldıktan sonra

A+A-

Arasta ve Asmaaltı esnafı, bölgenin Lefkoşa Türk Belediyesi tarafından yayalaştırılmasından sonra işlerin düştüğünü belirtiyor.

Esnaf, bölgenin araç trafiğine kapanması sonrası, alışveriş için kimsenin bölgeye uğramadığını belirtti. Buna tepki göstermek amacıyla, dükkanlar açık olmasına rağmen voleybol maçları düzenlemeye başladıklarını kaydeden esnaf, bölgede ekonomik aktivite kalmamasından yakındı.

Bir esnaf, “İşsizlikten, avaracılıktan ve müşterisizlikten yapacak bir şey bulamadık. Müşteri yok, iş yok, bizde voleybol oynuyoruz” dedi. Aynı esnaf, yetkililerin bu durum karşısında sessiz kalmasına tepki gösterdi.

Vatandaşların bölgede park yeri sıkıntısı olduğundan dolayı gelmekten vazgeçtiğini aktaran bir diğer esnaf, dövizin yükselmesi ve ülkede yaşanan ekonomik kriz nedeniyle kimsenin park yeri parası ödeyecek lüksü olmadığını da söyledi.

Projenin yeniden değerlendirilmesi ve düzenlenmesi gerektiğini belirten esnaf, zor durumda olduklarını dile getirerek, yetkililerden duyarlı olmasını, bölgenin yayalaştırılması projesinin tutmadığını kaydetti.

 

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.