1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ARASTA’NIN YAYALAŞTIRILMASI PROJESİ’NE DESTEK
ARASTA’NIN YAYALAŞTIRILMASI PROJESİ’NE DESTEK

ARASTA’NIN YAYALAŞTIRILMASI PROJESİ’NE DESTEK

''Bu projeyi yeniden ele alıp değerlendireceğiz'' değerlendirmesi üzdü;

A+A-

MÜEZZİNOĞLU: “YENİDEN DEĞERLENDİRİLECEĞİ AÇIKLAMALARI BİZİ ÜZDÜ”

Asmaaltı ve Arasta Esnafı Derneği Başkanı Tanju Müezzinoğlu, Arasta’daki yayalaştırma projesini desteklediklerini, yeniden değerlendireceği yönündeki açıklamalara üzüldüklerini belirtti.

Müezzinoğlu tarafından yapılan yazılı açıklamada,  “Asmaaltı ve Arasta bölgesinin Yayalaştırılması Projesi”nin tüm olasılıklar göz önünde bulundurulduktan sonra uygulamaya konduğu kaydedildi. Açıklamada, “Bu durumu ilk baştan son güne kadar ele alan derneğimiz, desteklemiş ve de desteklemeye devam etmektedir” denildi.

Son günlerde bazı siyasilerin “bu projeyi yeniden ele alıp değerlendireceğiz” şeklindeki açıklamalarının kendilerini üzdüğünü belirten Müezzinoğlu, “Bazı kesimleri ise yeniden isyankar hale dönüştürdü. Bir kez daha vurgulamak isteriz ki; Lefkoşa Surlar İçi ancak böylesi bir proje sayesinde kurtulacaktır. Bir kültür Başkenti olan Lefkoşa’mız ancak bu proje sayesinde gerçek kimliğine kavuşacaktır” dedi.

Projenin geriye götürülmesi veya ortadan kaldırılmasının mümkün olmadığını savunan Müezzinoğlu, “Bilinmelidir ki her olumsuz davranış karşısında bizleri bulacaktır” şeklinde konuştu.

Müezzinoğlu, bugün Lefkoşa Türk Belediye Başkanı Kadri Fellahoğlu’nu ziyaret ederek bildiri vereceklerini ifade etti.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.