1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ARBEDE ÇIKTI YARALILAR VAR!
ARBEDE ÇIKTI YARALILAR VAR!

ARBEDE ÇIKTI YARALILAR VAR!

Tansiyon iyice yükseldi!

A+A-

Eylemcilerin attığı taşlarla yaralanan polis çavuşu Şaban Yeğen’in gözüne 20 dikiş atıldı. Bir diğer yaralı polisin ismi ise Hüseyin Karamustafa olarak açıklandı. Eylemdeki arbede sırasında yaralanan diğer bir polisin ise hamile bir kadın polisin olduğu açıklandı.

Polis, başbakanlık binasına girmek isteyen eylemcilere sert bir şekilde müdahale etti. Üç eylemci gözaltına alındı. İfadeleri alınan eylemciler daha sonra serbest bırakıldı. Haklarında dava okunmayacağı bildirildi.

CTP Genel Başkanı ve Lefkoşa Milletvekili Tufan Erhürman'da olayların yaşandığı anda olay yerinde olduğunu sosyal medya hesabından bildirdi. Erhürman yaşanan tatsız gelişmenin ardından Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu'yla görüşerek yaralılar hakkında bilgi edindi. Erhürman yarılar hakkında edindiği bilgiyi sosyal medya üzerinden takipçileriyle de paylaştı.

Erhürman şöyle dedi:

"Sağlık Bakanı Sayın Faiz Sucuoğlu ile telefonda görüştüm. Bana aktardıkları şöyle: Üç öğrencimiz ayakta tedavi edilerek taburcu edilmiş. Bir öğretmenimiz nefes darlığı şikayeti ile hastaneye başvurmuş; bir başka öğretmenimizin göğsünde yumuşak doku ezilmesi varmış. Yaralı üç polisimiz olduğunu söyledi Sayın Bakan. Biri başından, diğeri gözünden yaralanmış. Üçüncü polisimiz ise hamile bir kadın polismiş; karnına bir darbe aldığı düşünülüyor ve müşahede altında tutuluyormuş. Çok üzgünüm. Herhangi bir yorum yapmadan bu bilgileri paylaşmak istedim. Yaralılarımızın tümüne ve yakınlarına geçmiş olsun der, acil şifalar dilerim."

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.