1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ARDA ERKAN'IN SORUŞTURMASI DERİNLEŞİYOR
ARDA ERKAN'IN SORUŞTURMASI DERİNLEŞİYOR

ARDA ERKAN'IN SORUŞTURMASI DERİNLEŞİYOR

Arda Erkan’ın ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmada tutuklanan beş kişiye bir kişi daha eklendi;

A+A-

 

Arda Erkan’ın ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmada tutuklanan beş kişiye bir kişi daha eklendi. Beş zanlıya bin 600 Euro karşılığında 100 paket Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu madde ile 50 adet uyuşturucu hap sattığı tespit edilen Abdülkadir Zeyin tutuklandı

Lefkoşa’da Arda Erkan’ın ölümüyle ilgili olarak yürütülen soruşturma kapsamında önceki günLefkoşa’da tutuklanan beş zanlının ardından, konu 5 zanlıya 1600 Euro karşılığında Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu madde ile uyuşturucu içeren 50 adet hap sattığı tespit edilen Abdülkadir Zeyin tutuklandı. “Kanunsuz uyuşturucu madde ithali”, “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde verme” suçlarıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Zeyin, tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

Meselenin tahkikat memuru Mehmet Sevinç, zanlı Abdülkadir Zeyin’in 5 Temmuz-23 Temmuz tarihileri arasında Mağusa’da meydana gelen “Kanunsuz uyuşturucu madde ithali”, “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde verme” meselesi ile ilgili olarak tutuklandığını belirtti. Sevinç, 7 Temmuz tarihinde Arda Erkan’ın ölümü ile ilgili olarak başlatılan soruşturma kapsamında mesele ile ilgili olarak 22 Temmuz tarihinde 5 kişinin tutuklandığını söyledi. Tutuklanan 5 kişiden yapılan soruşturmada ise zanlı Zeyin’in 5 Temmuz tarihinde Turunçlu kavşağında 100 paket Sentetik Cannabionoid ile 50 adet uyuşturucu içerdiğine inanılan hapları 1600 Euro karşılığında konu 5 zanlıya verdiğinin tespit edildiğini belirten Sevinç, paketlerin 147 paket yani 441 gr olarak Taşkent yolunda bulunduğunu açıkladı. Zanlı Zeyin’in ise 23 Temmuz tarihinde Beyarmudu Kara Giriş Kapısından geçtiği sırada tespit edildiğini söyleyen Sevinç, zanlının üzerinde yapılan aramada tütünle karışık yaklaşık yarım gram ağırlığında Hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu açıkladı. Zanlı aleyhine yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Sevinç, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı Abdülkadir Zeyin’in tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Halkın Sesi

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.