1. HABERLER

  2. SPOR

  3. ''ARDA İSPANYOLCA KONUŞMAYI BİLMİYOR''
''ARDA İSPANYOLCA KONUŞMAYI BİLMİYOR''

''ARDA İSPANYOLCA KONUŞMAYI BİLMİYOR''

Simeone'den Arda'ya destek...

A+A-

İspanya Süper Kupası'nı deplasmanda Barcelona ile 0-0 berabere kalarak kaybeden Atletico Madrid'in teknik direktörü Diego Simeone, yedek kulübesindeyken hakeme itirazından dolayı kırmızı kart gören futbolcusu Arda Turan'a destek çıktı.      
    
İspanya Süper Kupası'nı deplasmanda Barcelona ile 0-0 berabere kalarak kaybeden Atletico Madrid'in teknik direktörü Diego Simeone, yedek kulübesindeyken hakeme itirazından dolayı kırmızı kart gören futbolcusu Arda Turan'ı savundu.
      
Simeone, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Arda'nın gördüğü kırmızı kartla ilgili bir soru üzerine, ''Arda, İspanyolca konuşmayı bilmiyor'' diye cevap vererek, milli futbolcunun hakeme itiraz nedeniyle kırmızı kart görmesine anlam veremediğini ima etti.
      
Simeone, Türk futbolcunun kırmızı karttan dolayı alacağı olası men cezasının kendisini endişelendirmediğini de belirterek, ''Bizler gibi hakemler de hata yapabilir. Biz çalışmaya devam etmeliyiz'' diye konuştu.
      
Süper Kupa maçlarındaki performanslarından dolayı futbolcularıyla gurur duyduğunu vurgulayan Simeone, ''Barcelona ve Real Madrid ligin en iyi takımları. La Liga'nın bir süre daha onların üstünlüğünde devam edeceğini düşünüyorum'' dedi.
      
Kupayı kazanan Barcelona'nın yeni teknik direktörü Gerado Martino da ''Bu kupa, Tito Vilanova'nın ve futbolcuların. Geçen sezonki futbolun bir sonucu. Şu anda Barça'nın şampiyon olması benim için bir şeyi değiştirmiyor'' diye konuştu.

Martino, Barça'nın topla daha hızlı oynaması, baskılı olması ve oyunun kontrolünü elinde bulundurması gerektiğine de işaret etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.