1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Arda Turan, Burcu'yu sildi
Arda Turan, Burcu'yu sildi

Arda Turan, Burcu'yu sildi

Arda Turan, Burcu'yu sildi

A+A-

Arda Turan, Burcu Esmersoy'u Instagram'dan sildiArda Turan, bir süredir arasının açık olduğu Burcu Esmersoy’u hayatından tamamen sildi. Milli futbolcu, Instagram hesabından Esmersoy’u takibi bıraktı.

Sosyetik sevgilisi Aslıhan Doğan ile evlilik hazırlıkları yapan Arda Turan’ın sunucu Burcu Esmersoy ile arası bir süredir açıktı.

Hatta bir davette karşılaşan ikili, gecede birbirlerini görmezlikten bile gelmişti. Fakat bu kez Arda Turan, Esmersoy ile ilgili son noktayı koydu.

Milli futbolcu daha önce Twitter’dan sildiği güzel sunucuyu bu kez Instagram hesabından da çıkardı. Arda Turan’ın, Burcu Esmersoy’u silmesine sevgilisi Aslıhan Doğan’ın neden olduğu öğrenildi.

1-627.jpg

Burcu Esmersoy, Arda Turan'ı takibe devam ediyor

Geçtiğimiz hafta sevgilisiyle İstanbul’a gelen Arda Turan’ın katıldığı ödül töreninde sahneye çıkarken Burcu Esmersoy’un sahneyİ terk etmesi bardağı taşıran son damla oldu.

Aslıhan Doğan’ın “Artık şu kızı niye takip ediyorsun” diyerek Arda Turan’a sitem ettiği, milli futbolcunun da bir dönem çok yakın olduğu güzel sunucuyu takibi bıraktığı ortaya çıktı.

Arda Turan’ı takibe devam eden Esmersoy’un Instagram hesabında Arda Turan’la baş başa çekilmiş fotoğrafları duruyor.

 ARDA'NIN DOĞUM GÜNÜ ASLIHAN'IN KOLUNDA

Arda Turan'ın bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Aslıhan Doğan, ünlü futbolcunun doğum tarihini koluna kazıttı. Doğan, yeni dövmesinin fotoğrafını da Instagram üzerinden takipçileriyle paylaştı.

2-387.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.