1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ARKA KAPIDAN GETİRİLDİ!
ARKA KAPIDAN GETİRİLDİ!

ARKA KAPIDAN GETİRİLDİ!

Teminat talebi reddedildi

A+A-

Gazimağusa Kaza Mahkemesi önünde görevlerini yapmaya çalışan kadın gazetecilere saldıran Hüseyin Acar tutuklanarak Merkezi Cezaevi’ne gönderildi

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa Kaza Mahkemesi önünde, önceki gün görevini yapmaya çalışan bayan gazetecilere saldıran Hüseyin Acar hakkında dava dosyası hazırlanarak savcılığa gönderildi. Sanık Hüseyin Acar dün itham edilmek üzere Gazimağusa Ceza Davaları Yargıcı Gökhan Asafoğulları’nın huzuruna çıkarıldı.
Sanık avukatı ithamları kabul etme niyetinde olduklarını ancak müvekkili için doktor raporu temin etmesi gerektiğini belirterek mahkemeden kısa süreli bir tehir istedi. Sanık avukatı ayrıca müvekkilinin mahkemenin uygun göreceği teminat şartları ile serbest bırakılmasını da talep etti.  
Arka kapıdan getirildi
İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı İlhan Damdelen’de savunmanın talebine itiraz etmedi. Yargıç Gökhan Asafoğulları, tehir talebini uygun bulurken, olayın mahkeme binası önünde gerçekleştiğini ve sanığın benzeri sabıkalarını da dikkate alarak teminat talebini reddetti. Yargıç, davayı sanığın itham edilmesi için 14 Mayıs 2018 tarihine ertelerken, ilgili tarihe kadar hükümlü tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine emir verdi. Öte yandan sanık Hüseyin Acar, her hangi bir olay yaşanmaması için mahkeme binasına arka kapıdan getirildi.

Haber Kaynağı: Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.