1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ARKADAŞ KATİLİ OLABİLİR
ARKADAŞ KATİLİ OLABİLİR

ARKADAŞ KATİLİ OLABİLİR

İki arkadaştan biri yoğun bakımda, diğeri cezaevinde;

A+A-

 

İskeleye bağlı Kaleburnu köyünde önceki gün meydana gelen trafik kazasında 47 yaşındaki arkadaşı Ahmet Küçüksel’in ağır yaralanmasına neden olan Ferhat Bozkurt Tutuklanarak dün Gazimağusa Kaza mahkemesine çıkarıldı.

İskele Trafik Şubesinde görevli Tahkikat Amiri Polis Müfettiş Muavini Derviş Çimer mahkemeye olayı aktardı. Çimer zanlının 18 Ağustos saat 12.30’da KAleburnu köy dahilinde kullanmakta olduğu FU 071 plakalı kamyon türü araçla arkasında mutfak dolapları olduğu sırada dikkatsizlik ve ihmalkarlıkla geri gittiği sırada, kamyonun arka kasasında bulunan arkadaşı Ahmet Küçüksel’in dengesini kaybederek düştüğünü ve kamyon kasası ile elektrik direği arasında sıkıştığını söyledi.

KÜÇÜKSEL YOĞUN BAKIMDA

Küçüksel’in önce Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek burada ameliyat edildiğini anlatan Çimer, kaburgalarında kırık, karaciğer ve kalın bağırsağında yırtık oluşan yaralının durumunun ciddi olduğunu ve yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğünü kaydetti.

3 GÜN TUTUKLU KALACAK

Soruşturmanın yeni başladığına işaret eden Çimer, zanlının serbest kalması halinde soruşturmaya etkisi olabileceğini söyleyerek. 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti. Pişman olduğunu belirten zanlının da talep edilen süreye itirazı olmayınca Yargıç  Ayşen Toroslu, zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

 

Diyalog

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.