1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ARKADAŞIN BÖYLESİ...
ARKADAŞIN BÖYLESİ...

ARKADAŞIN BÖYLESİ...

Arkadaşın böylesi...

A+A-

 

Mağusa’da bir lojmanda beraber kaldığı arkadaşına ait bankamatik kartını sirkat ederek ATM’den 1500 TL para çeken ve 1675 TL parayı da başka bir hesaba havale eden zanlı tutuklandı.

Mağusa’da bir lojmanda beraber kaldığı arkadaşı Şaban Subaşı’na ait bankamatik kartını sirkat ederek ATM’den 1500 TL para çeken ve 1675 TL parayı da başka bir hesaba havale eden Yılmaz Uğurlu tutuklandı. “Sirkat” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Uğurlu mahkemenin öngördüğü teminat şartlarını yerine getiremediği için 1 ayı geçmemek şartıyla hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi.

PARA ÇEKTİ

Meselenin tahkikat memuru Vedat Bilginaylar, zanlı Yılmaz Uğurlu’nun 13 Ocak tarihinde arkadaşı Şaban Subaşı’na ait Türkiye İş Bankası ATM  kartını sirkat ederek 1500 TL nakit para çektiğini, 1675 TL parayı da başka bir hesaba havale ettiğini açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Bilginaylar, zanlının uygun bir teminata bağlanarak serbest bırakılmasını talep etti.

TEMİNAT ŞARTLARINI YERİNE GETİREMEDİ

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı Yılmaz Uğurlu’nun kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine, 2 bin TL nakdi teminat ödemesine ve 1 KKTC vatandaşının 50 bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine emir verdi. Toroslu, ayrıca zanlının teminat şartlarını yerine getirememesi halinde 1 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesine emir verdi. Teminat şartlarını yerine getiremeyen zanlı Uğurlu, 1 ayı geçmemek şartıyla hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi.

Detay

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.