1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ARKADAŞINI DOLANDIRARAK YURT DIŞINA KAÇMIŞTI!
ARKADAŞINI DOLANDIRARAK YURT DIŞINA KAÇMIŞTI!

ARKADAŞINI DOLANDIRARAK YURT DIŞINA KAÇMIŞTI!

Yurtdışına kaçmıştı;

A+A-

İş arkadaşına ait kredi kartını çalıp bankamatikten para çektikten sonra yurt dışına kaçan zanlı yıllar sonra yakalandı

İş arkadaşı Mehmet Sürer’e ait kredi kartını çalıp bankamatikten 950 TL para çektikten sonra yurt dışına kaçan 29 yaşındaki A.A(E) yıllar sonra ülkeye geri dönünde yakalandı. Hırsızlık olayından sonra hakkında tutuklama emri olan zanlı önceki gün Ercan Havalimanı’nda gözaltına alınarak dün mahkemeye çıkarıldı. Parası çalınan Mehmet Sürer’in zanlının peşinden Türkiye’ye gittiği ve parasını aldığı öğrenildi.

ÇALDIĞI GİBİ GİTTİ

Teminat talebi ile Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlının 10 Temmuz 2009 yılında iş arkadaşı Mehmet Sürer’e ait kredi kartını çaldığı, Lefkoşa-Taşkınköy’deki bir bankaya ait ATM’den 950 TL para çektiği ve olaydan bir gün sonra yurt dışına gittiği açıklandı. Polis, olay tarihinde kamera görüntülerinden tspit edilen zanlının arananlar listesine alındığını ve önceki gün ülkeye giriş yaptığı tespit edilerek Ercan’da gözaltına alındığını söyledi. Polis, zanlının gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini ve çaldığı parayı Türkiye’de Mehmet Sürer’e geri verdiğini açıkladı.

TEMİNATA BAĞLANDI

Zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirten polis, TC vatandaşı zanlının davasında hazır olması için uygun bir teminata bağlanmasını talep etti. Mahkeme bir kefilin 20 bin TL kefalet senedi imzalaması, yurt dışına çıkış yasağı ve haftada bir gün ıspat-ı vücut yapması şartları ile tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.