1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. ARKADAŞININ GÜZELLİĞİNİ KISKANDI, KATİL OLDU.
ARKADAŞININ GÜZELLİĞİNİ KISKANDI, KATİL OLDU.

ARKADAŞININ GÜZELLİĞİNİ KISKANDI, KATİL OLDU.

Bu şaşırtıcı cinayet Çin'de meydana geldi.

A+A-

Çin’in Guangxi Zhuang özerk bölgesine bağlı Nandan ilçesinde benzerine az rastlanır bir kıskançlık krizi yaşandı. 13 yaşındaki bir kız öğrenci, yakın arkadaşını kendisinden daha güzel olduğu için öldürdü. Nandan bölge mahkemesi, suçlu bulunan öğrencinin ailesinin kurbanın ailesine 108 bin yuan (yaklaşık 17 bin 500 dolar) tutarında tazminat ödemesi gerektiğine hükmederken, acılı aile ise parayı almayı reddetti.

Mahkemenin verdiği karara göre, Qin isimli genç kız, kendisinden bir yaş küçük Zhou ile sınıf arkadaşıydı. Altıncı sınıf öğrencisi olan gençler, aynı zamanda uzun süredir arkadaş ve komşuydu.

Zhou’nun okuldaki popülerliğini kıskanan Qin’in, arkadaşının kilosu ve görünüşü hakkında yorum yapmasından da nefret ettiği öğrenildi. 10 Nisan 2012 akşamı Zhou’yu evine davet eden Qin, televizyon izleyen arkadaşının başına sopayla vurarak onu bayılttı.

Arkadaşının ayıldığında kendisini şikayet etmesinden korkan Qin, genç kızın bedenini mutfak bıçağı, bira şişesi ve falçata kullanarak parçaladı. Arkadaşının başını ve kollarını keserek plastik torbalara koyan Qin, olay yerindeki kan izlerini de temizledi.

Mahkeme, Qin’in kasten adam öldürdüğüne hükmederken, sanığın henüz 14 yaşını doldurmadığı için 3 yıl boyunca rehabilitasyon göreceği açıklandı. Maktulün ailesinin ise mahkeme kararını temyize götüreceği belirtildi. 

Kaynak:trthaber

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.