1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. ARKASINDA İNTİHAR VİDEOSU BIRAKMIŞTI...
ARKASINDA İNTİHAR VİDEOSU BIRAKMIŞTI...

ARKASINDA İNTİHAR VİDEOSU BIRAKMIŞTI...

İntihar videosu sosyal medyaya ve gündeme bomba gibi düşmüştü...

A+A-

Mehmet Pişkin'in vasiyeti yerine getirilemiyor

Ardında 'intihar videosu' bırakarak hayatına son veren Mehmet Pişkin'in bedeni, vasiyetine rağmen kadavra olarak kullanılamayacak.

Arkasında intihar videosu bırakarak hayatına son veren Mehmet Pişkin'in vasiyesi yerine getirilemiyor. Pişkin'in arkadaşı Berna Akçalı Gür, otopsi yapıldığı için bedenin kadavra olarak kullanılamayacağını belirtti.

Gür yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi:

"Mehmet'in son arzusu bildiğiniz üzere bedeninin kadavra olarak kullanılmasıydı. Biz onun bu arzusunu yerine getirmek amacıyla Çapa Tıp Fakültesinin Anatomi Bölümü ile görüştük. Kendileri otopsi yapılmış olan bedenlerin tıp fakültesinde kadavra olarak kullanılmaya uygun olmadığını ilettiler. Ancak adli tıpdaki incelemeyi yapan doktorumuz kendilerinin eğitim amaçlı kullanmak içtin tüm bedenini değil ancak topladıkları parçaların 3 ay boyunca öğrenciler tarafından incelendiğini ilettiler. Bu çerçevede Mehmet'in arzusu kısmen yerine gelmiş oldu."

Berna Gür, başkaca seçeneklerin teknik ve hukuki engelleri sebebi ile Mehmet'in bedeninin babasının arzusu doğrultusunda bugün İskenderun'da toprağa verileceğini de ifade etti.

fft81_mf2498417.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.