1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ‘’ARKASINDA PİS KOKULAR VAR’’
‘’ARKASINDA PİS KOKULAR VAR’’

‘’ARKASINDA PİS KOKULAR VAR’’

''Cengiz Topel Hastanesi'nde birilerine peşkeş çekiliyor''

A+A-

Sosyal Demokrat Parti'den açıklama

Cengiz Topel Hastanesi ile ilgili olarak Lefkeye yaptığımız ziyaret sonrasında Lefke halkının yanında yer alacağımızı ve konunun takipçisi olacağımız sözünü vermiştik. Nitekim de bu konu ile ilgili olarak Cengiz Topel hastanesinde görev yapan 6 Doktorun asli görev yerinden alınarak Lefkoşa ve Mağusaya tayinlerinin çıkartılmasının siyasi bir hareket olduğunu öğrendik. Çünkü tayinleri çıkan Doktorların Hükümete yakın kişiler olduğunu gördük. Hatta Abbas Sınayın istifa nedenlerinden bir tanesinin de bu Doktorlardan birisi olduğunu öğrendik.

Neden Cengiz Topel Hastanesinin içinin boşaltıldığını araştırdığımızda gerçekler ortaya çıkmaya başladı.CENGİZ TOPEL HASTANESİ BİR YAHUDİ uyruklu şahsa Turizm amaçlı verileceği söylendi.200 dönümlük bir arazi olan ve içerisinde de golf sahası olan bu arazinin birilerine peşkeş çekilmesi ve verilmesi durumunda tepkimizi ortaya koyacağız. Böylesine anlamlı bir hastanenin tarihe gömülmesine asla izin vermeyeceğiz.Hükümeti uyarıyoruz. Böyle bir hataya düşülmesin.Lefke ve yöresinde yaşayan halkımız bu durumdan tedirgindir.

Ayrıca Liman olarak kullanılan alanın da yine birilerine verilmesinin söz konusu olduğu söylendi. Bedavaya verilmesi düşünülen bu yerlerin arkasından pis kokuların olduğu da bilinmektedir. Sosyal Demokrat Parti olarak bir kez daha yetkilileri ve vermeyi düşünen zihniyetleri uyarmayı Halk adına bir görev sayıyoruz.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.