1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ARSLAN MENGÜÇ'TEN SEVİNDİRİCİ HABER
ARSLAN MENGÜÇ'TEN SEVİNDİRİCİ HABER

ARSLAN MENGÜÇ'TEN SEVİNDİRİCİ HABER

Gazeteci – yazar Arslan Mengüç’ün sağlık durumu ciddiyetini korumakla birlikte sevindirici gelişmeler de yaşanıyor.

A+A-

Arslan Mengüç tepki vermeye başladı 

Gazeteci – yazar Arslan Mengüç’ün sağlık durumu ciddiyetini korumakla birlikte sevindirici gelişmeler de yaşanıyor. Beyin kanaması teşhisiyle önce Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne, ardından da ailesinin isteğiyle Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilen Gazeteci Yazar Arslan Mengüç, uyandırmak için ilaç dozajının yavaş yavaş azaltılarak uyandırılmaya başlandı. 

Gazeteci yazar Arslan Mengüç’ün ailesinden alınan bilgiye göre, Mengüç, seslere ve ağrılara tepki vermeye başladı. Sol ayağını oynatan ve gözlerini açan Mengüç’ün, soru sorulduğunda, sol eli ile soruyu soranın elini sıkarak tepki verdiği belirtildi. 

Arslan Mengüç’e Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ne yattığı günden bu yana ziyaretçi akını sürüyor. Gerek ailesi ve gerekse yakın arkadaşları, gazeteci-yazar Arslan Mengüç’ün sağlık durumu ile ilgili bilgi almak için hastaneye giderek, ilgililerden bilgi alıyor. 

Gazeteci-yazar Arslan Mengüç, geçtiğimiz Pazartesi günü geçirdiği beyin kanaması nedeniyle önce Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne, daha sonra ise ailesinin isteği üzerine Salı günü de Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilmişti. 

Star Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.