1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ARTER, ÇANAKKALE SPOR KULÜBÜ’NÜN ‘DAYANIŞMA GECESİ’NE KATILDI
ARTER, ÇANAKKALE SPOR KULÜBÜ’NÜN ‘DAYANIŞMA GECESİ’NE KATILDI

ARTER, ÇANAKKALE SPOR KULÜBÜ’NÜN ‘DAYANIŞMA GECESİ’NE KATILDI

Arter, Çanakkale Spor Kulübü’nün ‘Dayanışma Gecesi’ne katıldı.

A+A-

Gazimağusa Bağımsız Belediye Başkan adayı İsmail Arter, Çanakkale Spor Kulübü’nün düzenlediği ‘Dayanışma Gecesi’ne katıldı.

ARTER, ÇANAKKALE SPOR KULÜBÜ’NÜN DÜZENLEDİĞİ ‘DAYANIŞMA GECESİ’NE KATILDI

Gazimağusa Bağımsız Belediye Başkan adayı İsmail Arter, Çanakkale Spor Kulübü’nün düzenlediği ‘Dayanışma Gecesi’ne katıldı.

İsmail Arter’in basın seçim bürosundan yapılan açıklamaya göre, sporcu ve antrenörlerle bir araya gelen İsmail Arter, spor kulüplerine yapılan desteğin gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması ve topluma sağlıklı bireyler olarak kazandırılmasında büyük önem taşıdığını belirtti.

Arter, “29 Haziran’dan sonra belediye yönetimine geldiğimizde tüm spor kulüplerimiz belediyemizin imkân ve desteğinden faydalanacak” dedi.

Spora ve sporcuya desteğin olmazsa olmaz olduğunun altını çizen Arter, seçimler için değil, gelecek nesiller için çalıştıklarını söyledi.

Arter, ülkede çok ciddi sporcu potansiyeli olduğunu belirterek, bu gençlere spor yaptırma alanlarının yaratılması gerektiğinin üzerinde durdu.

Gazimağusa Bağımsız Belediye Başkan adayı İsmail Arter, 29 Haziran sonrası spor camiasıyla çok daha sık bir araya geleceklerini söylerken, anlamlı ve kaliteli işbirliğine her zaman hazır olduklarını ifade etti.

Geceye Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, DP Ulusal Güçler Gazimağusa İlçe Başkanı ve Milletvekili Fikri Ataoğlu, DP Ulusal Güçler ile UBP Gazimağusa Belediye Meclis Üyeliği adayları da katıldı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.