1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ARTER GAZİMAĞUSA’DAKİ BAZI SPOR KULÜPLERİNİ ZİYARET ETTİ
ARTER GAZİMAĞUSA’DAKİ BAZI SPOR KULÜPLERİNİ ZİYARET ETTİ

ARTER GAZİMAĞUSA’DAKİ BAZI SPOR KULÜPLERİNİ ZİYARET ETTİ

Gazimağusa Bağımsız Belediye Başkan Adayı İsmail Arter, Gazimağusa’daki bazı spor kulüplerini ziyaret etti.

A+A-

Gazimağusa Bağımsız Belediye Başkan Adayı İsmail Arter, Gazimağusa’daki bazı spor kulüplerini ziyaret etti.

Arter’e ziyaretlerinde UBP ve DP-UG’li Milletvekilleri ile her iki partiye mensup belediye meclis üyeliği adayları eşlik etti.

Arter’in seçim bürosundan yapılan açıklamaya göre, Arter ziyaretlerde projelerini anlattı.

Ziyaretlerde yaptığı konuşmada ortaya koyduğu projelerin Gazimağusa halkı tarafından benimsendiğini ve desteklendiğini görmenin kendilerini son derece memnun ettiğini ifade eden İsmail Arter, bu durumun 29 Haziran sonrası için kendisine daha da büyük bir güç verdiğini belirtti.

Gazimağusa’nın şu anki başkanının 20 yıl sonra yeniden halkın karşısına çıktığında ortaya koyduğu projelere bakıldığında 20 yıl boyunca kent için hiç bir şeyin yapılmadığının görüldüğünü savunan Arter, “Özellikle kanalizasyon sorunu çözülememiş, trafik konusunda adım atılmamış, Glapsides kaderine terk edilmiş, Tuzla halkının ihtiyaçlarına seyirci kalınmış ve Gazimağusa halkı 20 yıldır denizle buluşturulamamıştır” dedi.

Tüm bu nedenlerden ötürü halkın şimdiki başkana ve onun ortaya koyduğu projelere güveninin artık kalmadığını öne süren Arter, halkın kendilerinin ortaya koyduğu yeni vizyon ve projelere, Gazimağusa’nın değişimi için onay verdiğini iddia ederek, “Seçimin galibi biziz” dedi.

Arter, 29 Haziran sonrası için hazır olduklarını söyleyerek, Gazimağusa’yı fiziki olarak değiştirmenin yanı sıra belediyenin tüm bölgelere eşit seviyede hizmet götüreceğini belirtti.

“DAÜ CAMİASINA GEÇMİŞ OLSUN”

Arter ayrıca, gezi nedeniyle Türkiye’nin Şanlıurfa ilinde bulunduğu sırada kaza geçiren ve yaralanan Doğu Akdeniz Üniversitesi öğrencilerine geçmiş olsun dileğinde bulundu.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.